Våra kunders favorithotell på Rhodos

Vackra stränder, citrusodlingar och charmiga bergsbyar - det är inte konstigt att Rhodos ofta ligger i toppen bland Greklandsälskares favoritresmål. Har du svårt att välja hotell? Här kan du spana in fem av våra kunders egna favoriter på Rhodos!

1. TUI Magic Life Plimmiri

Det självklara valet för familjer som är ute efter en aktiv semester. TUI Magic Life Plimmiri ligger precis vid stranden och erbjuder mängder med sportaktiviteter. Förutom sex tennisbanor finns fyra beachvolleybollplaner och omgivningarna är dessutom perfekta för mountainbike. För barnen finns en vattenpark och mellan träningspassen kan du koppla av vid en av de två stora poolerna.

TUI Magic Life Plimmiri
TUI Magic Life Plimmiri i Plimmiri.

2. TUI Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica

För vuxna som uppskattar lyx, gourmetmåltider och avkoppling. På TUI Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica finns stora härliga poolområden och ett prisbelönt spa som är väl värt ett besök. För att göra semestern ännu lyxigare så kan du boka ett rum med Red Carpet Service i den förstklassiga Residence-delen.

TUI Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica
TUI Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica i Kolymbia.

3. TUI Blue Atlantica Aegean Blue

Precis vid havet och med en egen vattenpark är TUI Blue Atlantica Aegean Blue många barnfamiljers förstahandsval. För vuxna som vill ta det lugnt finns ett relaxområde nere vid stranden och barnen är välkomna i barnklubbarna. För den som vill aktivera sig erbjuds olika träningspass men även beachvolleyboll och fotboll. Bamse kommer självklart också på besök!

TUI Family Life Atlantica Aegean Blue
TUI Family Life Atlantica Aegean Blue i Kolymbia.

4. Ibiscus

Med guldläge mitt i Rhodos Stad och precis vid Ellisstranden ligger omtyckta Ibiscus. Här bor du i nyrenoverade rum och vill du förhöja semesterkänslan ytterligare kan du boka till havsutsikt. I hotellets trädgård finns en liten pool omgiven av solstolar.

Ibiscus - TUI
Ibiscus i Rhodos Stad.

5. Kalithea Horizon Royal

Kalithea Horizon Royal är ett stort All Inclusive-hotell beläget på en sluttning med utsikt över Egeiska havet. På hotellet finns tre poolområden och de yngsta gästerna kan roa sig i den lilla vattenparken. Orten Kallithea med butiker och restauranger ligger inom gångavstånd.

Kalithea Horizon Royal - TUI
Kalithea Horizon Royal i Kallithea.