Våra kunders favorithotell på Rhodos

2019-05-07
Marie L
Vackra stränder, citrusodlingar och charmiga bergsbyar - det är inte konstigt att Rhodos ofta ligger i toppen bland Greklandsälskares favoritresmål. Har du svårt att välja hotell? Här kan du spana in fem av våra kunders egna favoriter på Rhodos!

1. TUI Magic Life Plimmiri

Det självklara valet för familjer som är ute efter en aktiv semester. TUI Magic Life Plimmiri ligger precis vid stranden och erbjuder mängder med sportaktiviteter. Förutom sex tennisbanor finns fyra beachvolleybollplaner och omgivningarna är dessutom perfekta för mountainbike. För barnen finns en vattenpark och mellan träningspassen kan du koppla av vid en av de två stora poolerna.

TUI Magic Life Plimmiri
TUI Magic Life Plimmiri i Plimmiri.

2. TUI Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica

För vuxna som uppskattar lyx, gourmetmåltider och avkoppling. På TUI Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica finns stora härliga poolområden och ett prisbelönt spa som är väl värt ett besök. För att göra semestern ännu lyxigare så kan du boka ett rum med Red Carpet Service i den förstklassiga Residence-delen.

TUI Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica
TUI Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica i Kolymbia.

3. TUI Family Life Atlantica Aegean Blue

Precis vid havet och med en egen vattenpark är TUI Family Life Atlantica Aegean Blue många barnfamiljers förstahandsval. För vuxna som vill ta det lugnt finns ett relaxområde nere vid stranden och barnen är välkomna i barnklubbarna. För den som vill aktivera sig erbjuds träningspass med Les Mills men även beachvolleyboll och fotboll. Bamse kommer självklart också på besök!

TUI Family Life Atlantica Aegean Blue
TUI Family Life Atlantica Aegean Blue i Kolymbia.

4. Ibiscus

Med guldläge mitt i Rhodos Stad och precis vid Ellisstranden ligger omtyckta Ibiscus. Här bor du i nyrenoverade rum och vill du förhöja semesterkänslan ytterligare kan du boka till havsutsikt. I hotellets trädgård finns en liten pool omgiven av solstolar.

Ibiscus - TUI
Ibiscus i Rhodos Stad.

5. Kalithea Horizon Royal

Kalithea Horizon Royal är ett stort All Inclusive-hotell beläget på en sluttning med utsikt över Egeiska havet. På hotellet finns tre poolområden och de yngsta gästerna kan roa sig i den lilla vattenparken. Orten Kallithea med butiker och restauranger ligger inom gångavstånd.

Kalithea Horizon Royal - TUI
Kalithea Horizon Royal i Kallithea.

Liknande inlägg

En guide till Santa Maria

Santa Maria är en färgglad badort på ön Sal i Kap Verde. Här finns härliga hotell, bra restauranger, en lång strand och små butiker. Vad får man då inte missa i denna fina by? Här är vår guide till Santa Maria.
Towe A Towe A 2019-07-15

Klimatkompenserade hotell i Thailand

Här listar vi alla hotell i Thailand där klimatkompensation ingår i priset. Väljer du att flyga med TUI fly eller TUI Airways ingår även klimatkompensation av flygresan. Vi kompenserar utsläpp av växthusgaser (CO2e) från våra egna flygplans bränsleförbrukning och från hotellens elanvändning, uppvärmning och från bränsleförbrukningen från hotellens fordon. Det gör vi genom att investera i sol-, vind-, vattenkraft och biogas.
Towe A Towe A 2019-07-01

Hotell på Mallorca där All Inclusive ingår

Att leta restaurang på tom mage är aldrig kul. Att gå från det ena stället till det andra och känna att det inte finns något för alla i familjen. Energin tryter och humöret dippar. Välj istället ett hotell där All Inclusive ingår i priset och gå till dukat bord frukost, lunch och middag.
Towe A Towe A 2019-06-10

Hotell i Grekland – med din egen pool

Drömmer du om en Greklandssemester där du har en alldeles egen pool i anslutning till rummet? Här har vi samlat ihop sju tips på hotell där du kan boka rum med privat pool! Välj bland öar som Kreta, Rhodos, Samos, Korfu, Kos och Zakynthos.
Marie L Marie L 2019-05-13