Hotell vid stranden på Rhodos – fem favoriter

Rhodos är den största av Tolvöarna vilket gör den till en av de mest mångsidiga, inte minst när det kommer till alla gyllene stränder du kan besöka. Vi har tidigare tipsat om de bästa utflykterna ön har att erbjuda, men suktar du efter stränder och kristallklart vatten behöver du knappast ge dig av på några längre sådana från våra hotell. Soldyrkaren, badgalningen, fotofantasten och speedo-älskaren, se hit - här är de bästa strandnära hotellen på Rhodos!

Rhodos är ett av de mest attraktiva resmålen i hela Europa. Häpnadsväckande ruiner, cypressväxter, turkost vatten och magnifika stränder är några av anledningarna. Sugen på grymma hotell och strandhäng? Vi listar ett axplock nedan:

Lindos Bay

TUI Sensimar Lindos Bay

Det här hotellet har ett optimalt läge direkt på stranden. Här kan du både koppla av och aktivera dig i hotellets wellnesscenter och gym. Här finns allt från traditionella spa-behandlingar, massage, skönhetsbehandlingar och fitnessklasser. Frukost- och mdidagsbuffé ingår med mat från medelhavsköken. Passar perfekt för par och vuxna!

hotell vid stranden på rhodos  tui
TUI Sensimar Lindos Bay med sitt strandnära läge och lyxiga känsla.

Ixia Beach

Blue Star Atlantica Princess

Ett väldigt omtyckt All Inclusive-hotell direkt vid havet och massor av aktiviteter. Med hög service, nära till stranden, flera pooler och rumstyper är det ett mångsidigt alternativ som passar både familjer och par. Det är populärt med vattensporter och svalkande simturer i havet vid den långa intilliggande stranden.

hotell vid stranden på rhodos tui
Blue Star Atlantica Princess med Ixia Beach precis intill.

Kalithea Beach

Kalithea Horizon Royal

Det här strandnära hotellet är ett väldigt populärt alternativ, bland annat för sin prisvärda All Inclusive. Här har du havsutsikt över Egeiska havet och Kalithea Beach är bara ett stenkast ifrån. Med sin gyllene sand och klara vatten är det en omtyckt område. Naturligtvis finns det flera pooler med havsutsikt, vattenland, tennisbana och träningsfaciliteter.

hotell vid stranden på rhodos tui
Ett lyxigt och populärt alternativ med havsutsikt från poolerna.

Faliraki Beach

Amada Colossos Resort

Det här moderna och nyrenoverade All Inclusive-hotellet har ett fantastiskt läge vid en av de vackraste stränderna på Rhodos östkust. Det finns en familjezon med vattenpark och även vuxenzoning, vilket gör att hotellet passar både familjer och par. Faliraki Beach precis intill är omåttligt populär, inte minst för sin finkorniga sand och sitt turkosa vatten.

hotell vid stranden på rhodos tui
Vacker solnedgång över havet och stranden framför Amada Colossos Resort. Här finns zoning för både vuxna och barn.

Kolymbia Beach

TUI Blue Atlantica Aegean Park

Det här omtyckta familjehotellet har många återkommande gäster för sin höga standard och närhet till Kolymbiastranden. Det kristallklara vattnet är optimalt för att svalka sig i efter en stund i solstolen. Hotellet erbjuder lyxiga swim up-rum, vattenland och pooler för stora som små. Här bor du med tillgång till simskola, sport och olika träningspass. Det finns både lekplats och utomhusgym vid stranden. På hotellet ingår dessutom All Inclusive med barnbuffé!

hotell vid stranden på rhodos tui
En del av TUI Family Life Aegean Parks rymliga område med havet och stranden i bakgrunden.