Resor
till
Lustica Bay

Pris från

...

Våra hotell

0 st

Prisnivå

Prisexempel från Porto Montenegro
  • Enkel middagca 140–190:-
  • 1 liter vattenca 8–12:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsskillnad0 timmar
  • HuvudstadPodgorica
  • SpråkMontenegrinska
  • Folkmängd622 875 (Montenegro)

Resor till Lustica Bay

Lustica Bay

Lustica Bay är en nyutvecklad semesterort i Trašte-bukten på halvön Lustica söder om Tivat. Den lilla staden påminner om en fiskeby med en strandpromenad som sträcker sig nedanför bergen längs de azurblåa Adriatiska havet. Arkitekturen är harmonisk och vårt femstjärniga hotell ligger mitt i hamnen.

Nybyggd marina

2008 startade projektet med den nya semesterstaden och fem år senare började de första lägenheterna att byggas. Småbåtshamnen är hjärtat i staden och stod klar sommaren 2018. Marinan är den första nybyggda marinan i Montenegro på länge. Längs strandpromenaden kommer affärer och restauranger att öppna. Ytterligare sex hotell är planerade att byggas i området de närmaste åren.

Moderna & lyxiga boenden

Vårt femstjärniga hotell The Chedi Lustica Bay ligger vid marinan, småbåtshamnen och strandpromenaden. Det är det första hotellet i Lustica Bay och invigdes i juli 2018. Hotellet är byggt med fina ljusa rum och en unik design med Medelhavets färger. Kontrasterna till den gröna naturen ger en avslappnad atmosfär.

Se dig om i Montenegro

Alltfler nyfikna resenärer upptäcker Montenegros natur, kultur och badstränder. Inte långt från badorterna kan du till exempel se vattenfallen i Cijevna och den pittoreska lilla ön Sveti Stefan med lyxiga hotell och restauranger. Dessutom är det endast fem mil till Dubrovnik i Kroatien och bara några kilometer till Montenegros riviera – Porto Montenegro. Där finns segelbåtar, restauranger och eleganta shoppinggator. Till medeltidsstaden Kotor som är med på Unescos världsarvslista är det en mil och den är också värd ett besök en kväll.

Restyper i Lustica Bay

Rekommenderade hotell - Lustica Bay

Hotellen verkar vara på semester

Just nu har vi inga hotell i Lustica Bay Visa alla hotell på Montenegro