Resor
till
Bali

Pris från

...

Våra hotell

47 st

Prisnivå

Prisexempel från Denpasar
  • 1,5 liter vattenca 4:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaIndonesiska Rupiah (IDR)
  • Tidsskillnad+7 timmar
  • HuvudstadJakarta
  • SpråkIndonesiska
  • Folkmängd261 100 000

Resor till Bali

Bali

Den tropiskt frodiga naturen, stränderna, den färgstarka kulturen och de religiösa ceremonierna gör Bali till ett exotiskt drömresmål framför andra. Här finns resmålen som passar romantiska par, familjer och partyhajar.

Smaragdgrönt landskap
Som en smaragdgrön matta breder den tropiska grönskan ut sig över landskapet. Vågorna lägger sig till ro i sanden med ett mjukt fräsande. Det susar i palmerna och doften av pannkakor med färsk ananas och banan sprids med vinden från en liten servering vid stranden. Bali är en flik av paradiset som bjuder på en hel palett av upplevelser.

Modernt strandliv
Nära stränderna, i de områden där våra hotell är belägna, finns ett modernt badortsliv med gott om vattensporter, restauranger, butiker med lokalt hantverk och barer som tävlar om de färggrannaste drinkarna.

En bit in på ön byter paradiskänslan valör från semestereldorado till Edens lustgård. Här, några grader söder om Ekvatorn, är den tropiska grönskan bedövande. Du skådar ut över risterrasser och dalgångar med ett oändligt spektrum av gröna nyanser.

Färgstarka marknader
På öns färgstarka marknader kan du fynda bland träsniderier, kryddor, te och tyger. Att låta en skräddare sy upp kläder är en god affär i Sydostasien och i Sanur kan du rent av måttbeställa skor.

Restyper på Bali