Din varukorg

Välkommen tillbaka

Gå till ditt MyTUI-konto
Logga ut
132 Upplevelser
Sort by:
Wonders of Bali Tour
Aktiviteter

Wonders of Bali Tour

This tour ticks off all the boxes for a great day out in nature. A jam-packed adventure awaits with visits to a butterfly park, the countryside, waterfalls to name a few. And to top it off, a tasty lunch is thrown in, too.Kick off wandering around Bali's butterfly park in Tabanan – the perfect opportunity to encounter rare and endemic species of butterflies. You'll stroll around acres of grounds and maze-like gardens as you marvel at the colourful insects which flutter around you. Then, you'll stop by the emblematic Jatiluwih rice terraces, which boast UNESCO world heritage status.Continue into the alpine countryside – home to some of northern Bali's most impressive rice terraces – and we'll ascend to the mountain resort of Bedugul and Lake Beratan. Here you'll discover the iconic Hindu Shaivite temple of Ulun Danu. Sat on a small promontory of the lake, the temple is home to the Goddess of Waters named Danu. Then, head north and stroll through the jungle canopies to end the tour on a high, with the chance to see a spectacular waterfall.

Gratis avbokning
Språk:

de, es, en, fr, nl 

Ön Lembongan – katamarantur
Utflykter & dagsturer

Ön Lembongan – katamarantur

Upptäck Balis paradisö Lembongan med en dag ombord på en elegant katamaran. Bättra på solbrännan på däck när vi seglar till den vita sanden på Lembongan-stranden. Välj sedan att ta en bananbåt runt bukten eller svalka dig med lite bad och snorkling i de tropiska reven innan en BBQ-lunch på en strandklubb.Slå dig ner på de rymliga däcken eller de bekväma näten för två timmars segling på Balis soldränkta paradisöar. Längs vägen kommer det att finnas bad- och snorkelstopp på enastående platser som Wall Point och Mangrove Point – två av Sydostasiens främsta dykdestinationer.Gå till stranden på ön Lembongan och du kan välja mellan en båttur med glasbotten över korallrev, en bananbåt runt bukten eller ledig tid att luta dig tillbaka och koppla av på sanden. Du har även chansen att se en tångfarm och kliva in i ett berömt underjordiskt hus. Efter en BBQ-lunch på en strandklubb, avrundar vi med en byrundtur i Nusa Penida innan vi beger oss tillbaka.

Gratis avbokning
Elektronisk Biljett
Klassiska Bali – privat utflykt
Utflykter & dagsturer

Klassiska Bali – privat utflykt

Denna eftermiddagstur kombinerar ett besök i Uluwatu-templet, en speciell balinesisk dansföreställning och en vacker middag i solnedgången.Vi börjar med ett besök i det heliga templet Uluwatu. Den ikoniska pagoden ligger uppe på en klippa högt över havet, längst söder om Bali. Dess imponerande läge gör det till det perfekta stället att se solen gå ner medan du tittar på "Kecak" - en unik kombination av sång och teater som berättar en gammal hinduisk kärlekshistoria. Se på när en trupp på upp till 100 dansare samlas runt en eld och skanderar och svänger med armarna unisont. Du kanske till och med får sällskap av de lömska Uluwatu-aporna som gillar att umgås nära templet.Efter föreställningen åker vi till Jimbaran Bay, en lång strand med tropisk regnskog. Se solnedgången ute på en av de många restaurangerna vid havet, där en grillmiddag serveras. Njut av grillade skaldjur och färsk babyhummer innan du återvänder till ditt hotell.

Gratis avbokning
Språk:

de, es, en, fr, nl 

Himlens port – privat utflykt
Utflykter & dagsturer

Himlens port – privat utflykt

Endast ett stenkast från Denpasar ligger Kusamba, en traditionell fiskeby där strandhyddor vetter mot mörk kustsand. Upptäck hur lokalborna producerar salt med traditionella verktyg där du själv kan uppleva denna gamla sed. Nästa på tur är ett besök i en tempeloas lokalt känd som Tirta Gangga. Bassänger med vatten från källor och perfekt placerade stenplattor gör att du kan uppleva detta vattentempel, ett levande bevis på balinesisk elegans. Gå över till en lokal restaurang inne i vattenträdgården och smaka på några av områdets specialiteter.Blåsiga vägar leder dig sedan till ett av de heligaste templen på Bali, på sluttningarna av berget Lempuyang. Himlens port är en av Balis mest Instagram-berömda platser, och du kommer att få upptäcka den på denna utflykt. Att få din bild tagen här har blivit en ritual. En helig trappa gör att du kan nå denna heliga plats.Som avrundning på utflykten gör vi ett avkopplande stopp för förfriskningar med en bit tårta och kaffe eller te. Beundra in den hisnande utsikten över berget Agung och risfälten nedan när den varma balinesiska solen går ner över ön.

Gratis avbokning
Språk:

de, es, en, fr, nl 

Havstemplet och privat cocktailtur
Utflykter & dagsturer

Havstemplet och privat cocktailtur

Denna eftermiddagsutflykt kombinerar det bästa från Bali – tempel, stränder och solnedgångar. Besök de heliga Alas Kedaton och Tanah Lot, bege dig sedan till Canggu-stranden för att se solnedgången.Först på agendan är Alas Kedaton, en liten skog och fristad som ligger mitt i ett risfält. Utforska platsen och se de många aporna som håller till i området. Därefter åker du till berömda Tanah Lot, Balis mest fotograferade tempel. Den hinduiska helgedomen ligger uppe på en klippa mitt i havet och är berömd för sin unika havsmiljö och spektakulära mörker.Utflykten fortsätter till Cangu-stranden - för en avslappnad skymning och middagsscen. Vi går in på det magiska hotellet Tugu för att upptäcka dess stora samling av indonesiska och asiatiska antikviteter. Vi avrundar med en cocktail och kanapé medan du ser solen gå ner över stranden – en minnesvärd avslutning på dagen.

Gratis avbokning
Språk:

de, es, en, fr, nl 

Skräddarsy din dag på Bali
Transfer

Skräddarsy din dag på Bali

Bege dig på en privat utflykt på Bali, skräddarsydd av dig. Oavsett om du vill besöka de viktigaste sevärdheterna eller hitta gömda pärlor - är det ditt val. Välj mellan en halvdags- eller heldagsupplevelse med hjälp av en lokalguide, eller gå all-in på ditt äventyr med en privat chaufför.Möjligheterna är oändliga när det kommer till saker att göra på Bali. Du kan bege dig för att se de många hinduiska helgedomarna och templen, mingla med lokalborna i en av de mindre kända byarna eller få en adrenalinkick med en vandring uppför berget Batur.Om du föredrar något lugnare finns det massor av stränder som väntar på att bli utforskade. Vår favorit är Nyang Nyang – avskilt och orörd, fullkomlig lycka. Vad du än väljer att göra, kan du vara säker på att avsluta dagen med massor av magiska minnen.

Gratis avbokning
Språk:

de, es, en, fr, nl 

Bali – utflykt till vattenfallen
Aktiviteter

Bali – utflykt till vattenfallen

Denna utflykt tar dig ut på Balis landsbygd och avslöjar några av dess bäst bevarade hemligheter. Starta dagen med ett besök på ikoniska risfält. Beundra grönskan och ta några bilder av det perfekta landskapet som omger dig.Resan fortsätter genom den täta djungeln. Din kunniga guide ger dig en inblick i det lokala livet i öns mer lantliga regioner, när du vandrar in i en dold kanjon.Vattenfallshoppning är näst på tur, när du upptäcker kaskaderna i Kanto Lampo, Tibumana och Tukad Cepung. Det kommer att finnas tid att stanna och beundra omgivningen medan du njuter av en picknicklunch. Du kan till och med passa på att ta ett uppfriskande dopp i det svala vattnet.

Gratis avbokning
Språk:

de, es, en, fr, nl 

Bali Quad Bike Discovery & Canyon Tubing Combo Tour
Aktiviteter

Bali Quad Bike Discovery & Canyon Tubing Combo Tour

Tick off two adrenaline-pumping activities in one day on this combo tour. You'll kick off on a quad bike ride, whizzing through rural Bali and passing rice fields, jungle and much more. Then, the fun continues with a two-hour canyon tubing experience. It's a great way to put a bit of oomph into tour Indonesian getaway.

Gratis avbokning
Omedelbar Bekräftelse
Skräddarsy din privata dagstur i lyxfordon
Tillval

Skräddarsy din privata dagstur i lyxfordon

Bege dig på en privat utflykt på Bali, skräddarsydd av dig. Oavsett om du vill besöka de viktigaste sevärdheterna eller hitta gömda pärlor – är det helt och hållet ditt val. Res med stil på en heldagsutflykt tillsammans med en lokalguide, eller gå all-in på ditt eget äventyr med en privat chaufför.Möjligheterna är oändliga när det kommer till saker att göra på Bali. Du kan bege dig för att se de många hinduiska helgedomarna och templen, mingla med lokalbefolkningen i en av de mindre kända byarna eller få en adrenalinkick med en vandring uppför berget Batur.Om du föredrar något lugnare finns det massor av stränder som väntar på att bli utforskade. Vår favorit är Nyang Nyang – avskilt och orörd, fullkomlig lycka. Vad du än väljer att göra, kan du vara säker på att avsluta dagen med massor av magiska minnen.

Gratis avbokning
Språk:

de, es, en, fr, nl 

Modertemplet & balinesiska byar – privat utflykt
Utflykter & dagsturer

Modertemplet & balinesiska byar – privat utflykt

Utflykter på Bali inkluderar nästan alltid en hel del religiösa monument. Men på denna privata utflykt kommer du att besöka den viktigaste av dem alla, Besakih-templet. Och det slutar inte där – du kommer också att besöka Tirta Gangaa, Kertagosa och mycket annat.Vi börjar på förmiddagen med ett besök på den heligaste av hinduiska helgedomar, Modertemplet. Med berget Agungs rykande krater som bakgrund har du chansen att förundras över dess invecklade stenristningar och dess vidsträckta komplex av 23 tempel. Sedan bär det av till vattenträdgårdarna i Tirta Gangaa. Här kommer du att få tid att vandra i dess oas av bassänger med vatten från källor och dammar.Efter lunch i Karangasem stannar vi till vid byn Tenganan för att se hantverkare arbeta med handgjorda textilier innan vi avrundar med ett besök i Kerta Gosa. En gård från 1700-talet, där Balis motsvarighet till Sixtinska kapellet ligger. Det är ett perfekt sätt att avsluta en dag full av utforskning på Bali.

Gratis avbokning
Språk:

de, es, en, fr, nl 

Skräddarsy din privata halvdagsutflykt i ett lyxfordon
Tillval

Skräddarsy din privata halvdagsutflykt i ett lyxfordon

Det är upp till dig vad du gör på denna halvdagstur på Bali. Oavsett om det är att besöka de viktigaste sevärdheterna eller hitta gömda pärlor – är det helt och hållet ditt val. Res med stil med hjälp av en lokalguide och gå all-in på ditt eget äventyr.Möjligheterna är oändliga när det kommer till saker att göra på Bali. Du kan bege dig för att se de många hinduiska helgedomarna och templen, mingla med lokalbefolkningen i en av de mindre kända byarna eller få adrenalinet att pumpa med en vandring uppför berget Batur.Om du föredrar något i lugnare tempo finns massor av stränder som väntar på att bli utforskade. Vår favorit är Nyang Nyang – avskilt och orörd, likt ett paradis. Vad du än väljer att göra, kommer du vara säker på att avsluta dagen med massor av magiska minnen.

Gratis avbokning
Språk:

de, es, en, fr, nl 

En introduktion till Bali
Utflykter & dagsturer

En introduktion till Bali

Se alla traditioner från det antika Bali väckas till liv på denna fascinerande utflykt. I byn Batu Bulan kommer du att bevittna en färgstark dansföreställning av Barong och Kris – en tradition hämtad från en hinduisk berättelse om det goda mot det onda. Därefter fortsätter vi till hantverksbyn Celuk, välkänd för sitt silver. Det kommer också att finnas ett stopp i Mas, en liten stad där du kan strosa bland lokala hantverksbutiker som säljer träslöjdshantverk.Innan lunch kommer vi att titta in i elefantgrottan i Goa Gajah – ett av de viktigaste andliga monumenten i landet. Sedan är det dags för något att äta i Kintamani, som är populär för sin läktarvy över Batur - en aktiv vulkan.När du är mätt och belåten åker vi vidare till byn Tegallalang där du kommer att upptäcka dess ikoniska risterrasser - ett UNESCO-världsarv som du inte får missa på din semester på Bali. Utflykten avslutas i Ubud, en by känd för sina konstnärer och dansare.

Gratis avbokning
Språk:

de, es, en, fr, nl 

Introduktion till Bali

Känd som "gudarnas ö", kommer Bali förtrolla dig med sin exotiska skönhet och stränder. Det är mer än en tropisk tillflyktsort för en välförtjänt semester – ön har ett rikt utbud av saker att göra. Mellan surfstränder, traditionella byar, tempel, gatumat och naturlandskap finns aktiviteter för alla smaker. För att inte tala om dess pulserande nattliv, vandringsmöjligheter på vulkaner och upplevelser av fullständig avkoppling, inklusive yoga och meditation. Oavsett om du är ute efter äventyr eller en avkopplande resa, så har Bali allt.

De 6 bästa aktiviteterna på Bali

1. Ta en rundtur i de vackraste templen på Bali

En av Balis främsta attraktioner är dess tempel, som är utspridda över hela ön. Fridfulla och lugna, ligger de ofta i fantastiska landskap. Byggd på en 70 meter lång klippa med utsikt över Indiska oceanen står Uluwatu-templet från 1000-talet. Det är av en anledning ett av Balis mest kända tempel. Men se till att ha dina ägodelar nära dig – de apor som bor här är ganska busiga. Andra heliga platser värda att besöka är Tanah Lot-templet, som betyder "mellan land och hav", och Ulun Danu-templet vid Bratansjön.

2. Besök Balis risfält

Med geometrisk design och gnistrande färger, Balis risfält på terrasser och platta fält både varierande och av stor kulturell och social betydelse. Besök Tegalalangs lättillgängliga risterrasser och vandra genom gröna och förtrollande landskap. Lär dig hur lokala risprodukter tillverkas och besök byar där tiden verkar stå still. Andra fält som är värda att besöka är de vid Jatiluwih, i hjärtat av Bali – ett UNESCO-världsarv sedan 2012 – och vid Belimbing, längre bort från de mest besökta vägarna. För den bästa upplevelsen, besök risfälten tidigt på morgonen eller sen eftermiddag för att njuta av svalare temperaturer. Att bära slutna skor rekommenderas vid vandringen.

3. Upplev ett äventyr med en utflykt till Mount Batur

En vandring till Mount Batur är en av de mest spännande utflykterna på Bali. Det är idealiskt för äventyrssökande. Denna aktiva vulkan har en höjd påtill 1 717 meter och ligger inbäddad mellan två koncentriska kalderor. Rutten bjuder inte på några svårigheter och är väl skyltad, även om stigningen kan vara tröttsam. Men när du väl kommer till toppen är det en fantastisk utsikt som väntar. Du kommer att kunna njuta av ett alldeles speciellt panorama över den omgivande regionen. Den perfekta tiden att vandra är före gryningen, redan klockan 04.00, kanske kan du gå med på en guidad rundtur, och anlända till toppen precis när solen börjar stiga upp i himlen.

4. Upptäck Denpasar, Balis huvudstad

Att besöka öns kaotiska huvudstad innebär att helt fördjupa dig i den lokala kulturen. Ett bra ställe att starta ditt besök på är Bali Provincial Museum, där du kan lära dig om öns historia. Se sedan templen Sakenan och Jagatnatha. Denpasar är också en utmärkt plats för att utforska Balis kulinariska tradition och prova på välsmakande gatumat. Missa inte en tur till Badung Market eller Pasar Kereneng Night Market. Sist men inte minst, Denpasar ligger bara 30 km från Ubud, en mycket lugnare stad, men som anses vara regionens kulturella och andliga centrum. Här kan du besöka den berömda Monkey Forest och många konstmuseer.

5. Koppla av på Balis vackraste stränder

Efter så mycket utforskande krävs lite avkoppling. Ön har några av Asiens vackraste stränder. Det är Nirvana för dem som älskar vattensporter eller som vill koppla av i oförstörda landskap. Sydkusten är perfekt för surfing, med stränder som har blivit platser för tillbedjan. Här finns Balangan-stranden, med sina vågor och solnedgångar, och Seminyak-stranden, som är känd för sitt nattliv. För snorkling är det grunda vattnet i Mushroom Bay, på ön Nusa Lembongan, idealiska. Medan Amed-stranden, i nordost, erbjuder svart sand i skuggorna av vulkanen Agung. Sist men inte minst, den blå lagunen i Padangbai, på östkusten, har sockervit sand och en hemlig vik rik på marin fauna.

6. Delta i en yoga- eller meditationsklass

Bali utstrålar en atmosfär av stor andlighet. Största delen av befolkningen är hinduer och närvaron av så många tempel på ön ger den en ännu mer mystisk atmosfär. Det är därför det är ett mycket älskat resmål för dem som älskar yoga och meditation. Även om du aldrig har praktiserat tidigare kan du delta i en yogaklass och njuta av ett ögonblick av avkoppling för både kropp och själ. Den perfekta destinationen för retreater och workshops är Ubud, som erbjuder ett stort utbud av ayurvediska terapier, massage och andliga upplevelser.