Resor
till
Nusa Dua

Pris från

...

Våra hotell

15 st

Prisnivå

Prisexempel från Denpasar
  • 1,5 liter vattenca 4:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaIndonesiska Rupiah (IDR)
  • Tidsskillnad+7 timmar
  • HuvudstadJakarta
  • SpråkIndonesiska
  • Folkmängd261 100 000

Resor till Nusa Dua

Nusa Dua

Nusa Dua på den sydöstra sidan av Balis sydspets är ett område som består av dussinet lyxhotell med välskötta trädgårdslandskap, sandstränder och sportanläggningar. Bland annat finns det än elegant 18-håls golfbana och ett exklusivt shoppingcenter.

I Nusa Dua är hotellen som små resmål med ett stort utbud av sportaktiviteter, underhållning, mat och dryck. Här finns möjlighet att snorkla, vindsurfa, boogieboarding, djuphavsfiske, dykning, vattenskidor och mycket mer. Vid Grand Hyatt Bali finns en nio håls golfbana och lite längre bort en 18-hålsbana.

Shopping och nöjesliv

I ett parkliknande område finns ett par tempel, en stor shoppinggalleria och en liten anlagd by med restauranger. På gångavstånd från hotellet ligger Bali Collection, en shoppinggalleria med kläder, skor och smycken. Här finns också en hel del restauranger med internationella menyer. Vill du att det ska hända mer på kvällarna tar du bara en taxi till Kuta Beach.

Skaldjursmiddag vid stranden

Missa inte att vika en kväll åt Jimbaran Beach. Här kan du njuta av solnedgången medan du frossar i grillad fisk och läckra skaldjur som serveras vid bord direkt på stranden. Från Nusa Dua tar det tjugo minuter att åka dit med taxi.

Upptäck Bali

Det finns flera skäl till att Bali är ett resmål för alla som vill uppleva saker bortom stränderna. Ett av dem är naturen med gröna risterrasser, frodig regnslog och vulkaner.

Ett annat är kulturlivet som innefattar allt från färgstarka dansuppvisningar till hantverkstraditioner. På marknader och i småbutiker kan du köpa fina inredningsdetaljer som träsniderier, skulpturer och konst. Allra mest av konstgallerier och hantverksbodar hittar du i Ubud som är öns kulturcentrum.

Tempel och andeväsen

De små tempel man ser överallt vittnar om balinesernas religion, där hinduismen blandas med en uråldrig tro på andar och demoner. Ceremonier av olika slag är vanligt, likaså festivaler och uppvisningar. Håll utkik efter anslag om evenemang på plats.

Restyper i Nusa Dua