Resor
till
Kuta Beach

Pris från

...

Våra hotell

10 st

Prisnivå

Prisexempel från Denpasar
  • 1,5 liter vattenca 4:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaIndonesiska Rupiah (IDR)
  • Tidsskillnad+7 timmar
  • HuvudstadJakarta
  • SpråkIndonesiska
  • Folkmängd261 100 000

Resor till Kuta Beach

Kuta Beach

Att resa till Kuta Beach är helt rätt om du är ute efter mycket att välja mellan när det gäller restauranger, nöjen och shopping. Den som gillar vackra solnedgångar blir inte besviken.

Kuta Beach är under sommaren en semestermagnet för australiensiska surfare. Resten av året är det en badort som passar bra för den som vill ha liv och rörelse omkring sig och göra utflykter till andra delar av Bali.

Tre stränder på rad

Kuta Beach är tillsammans med stränderna Legian Beach och Seminyak en 15 kilometer lång sammanhängande strandsträcka. Allra mest av semesternöjen hittar du vid Kuta Beach. I Seminyak har hotellen fått en lyxig inramning av trendiga mode- och inredningsbutiker.

Restauranger från budget till lyx

Det finns massor av restauranger att välja mellan, både vid stränderna och längs huvudgatan. Prisnivån på mat och dryck är låg, särskilt om du väljer ett ställe med lokal touch. Självklart finns det restauranger på hela skalan från budget till lyx. Vid Seminyakstranden ligger flera exklusiva beach clubs, däribland populära Potato Head som på kvällarna förvandlas till nattklubb.

Upptäck Bali

Det finns flera skäl till att Bali är ett resmål för den som vill uppleva saker bortom stränderna. Ett av dem är naturen med gröna risterrasser, frodig regnskog och vulkaner. Ett annat är kulturlivet som innefattar allt från färgstarka dansuppvisningar till hantverkstraditioner. På marknader och i småbutiker kan du köpa fina inredningsdetaljer som träsniderier, skulpturer och konst. Allra mest av konstgallerier och hantverksbodar hittar du i Ubud som är öns kulturcentrum.

Tempel och andeväsen

De små tempel man ser överallt vittnar om balinesernas religion, där hinduismen blandas med en uråldrig tro på andar och demoner. Ceremonier av olika slag är vanligt, likaså festivaler och uppvisningar. Håll utkik efter anslag om evenemang på plats.

Restyper i Kuta Beach