Hotell på Bali

Här hittar du hela vårt utbud av hotell när du ska resa till Bali. Vi har valt de bästa hotellen som Bali har att erbjuda för att kunna säkerställa att din semester blir så bra som möjligt. Oavsett om du reser själv, med familjen, hela tjocka släkten eller kompisgänget är vi säkra på att du kommer hitta ett hotell som passar just dig. Ta några minuter och hitta just ditt drömhotell!

Hotelltips

Bästa hotellen på Bali

Letar du efter det bästa hotellet på Bali för dig? Här har vi samlat hela vårt utbud, och du kan enkelt sortera listan för att hitta ditt drömhotell! Vi har något för alla smaker, oavsett om du söker det perfekta hotellet för hela familjen, ett avslappnande vuxenhotell eller ett bekvämt All Inclusive-hotell på Bali. Om du behöver tips på vilket hotell du ska välja, kan vi rekommendera de lyxiga femstjärniga spahotellen The Seminyak Beach Resort & Spa, Bali Mandira Beach Resort & Spa och Grand Hyatt Bali.

Familjehotell på Bali

Hotell behöver inte bara betyda övernattning! Stora och små kan ha väldigt roligt på ett familjevänligt hotell. Om du letar efter ett familjehotell på Bali kan vi rekommendera Nusa Dua Beach Hotel & Spa, Grand Mirage Resort & Thalasso Spa och Bali Mandira Beach Resort & Spa. Dessa hotell har barnpool, lekplats och internationell barnklubb.

Bästa hotellen för vuxna på Bali

Letar du efter ett hotell för vuxna på Bali? Då kan vi rekommendera Legian Beach, där du kan boka en villa med privat pool. Ett annat bra alternativ är Sudamala Suites and Villas Sanur, där du bor i en rymlig svit inredd i traditionell balinesisk stil. Ett tredje tips är Ubud Village Hotel, ett boutique-hotell med balinesisk prägel i Ubud.

Billigaste hotellen på Bali

Är du ute efter en prisvärd semester på Bali kan du sortera listan efter lägsta till högsta pris på just de datum du är intresserad av.

Vill du se hotell på fler resmål? Du hittar alla våra hotell här »