Resor
till
Seminyak

Pris från

...

Våra hotell

11 st

Prisnivå

Prisexempel från Denpasar
  • 1,5 liter vattenca 4:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaIndonesiska Rupiah (IDR)
  • Tidsskillnad+7 timmar
  • HuvudstadJakarta
  • SpråkIndonesiska
  • Folkmängd261 100 000

Resor till Seminyak

Seminyak

Att resa till Seminyak är helt rätt om du är ute efter en exklusivt lugn samtidigt som du har nära till det pulserande kvällslivet i Kuta Beach. Den som gillar vackra solnedgångar blir inte besviken.

Seminyak är under sommaren en semestermagnet för framför allt australiensare. Resten av året är det en badort som passar bra för den som vill ha stort utbud av restauranger och nöjesliv, men också planerar att göra utflykter till andra delar av Bali.

Tre stränder på rad
Seminyak bildar tillsammans med Kuta Beach och Legian Beach en 15 kilometer lång sammanhängade strandsträcka. I Seminyak har hotellen fått en lyxig inramning av trendiga mode- och inredningsbutiker. Vid Seminyakstranden ligger flera exklusiva beach clubs, däribland populära Potato Head som på kvällarna förvandlas till nattklubb.

Mest semesternöjen i Kuta
Allra mest av semesternöjen hittar du vid Kuta Beach där det finns massor av restauranger att välja mellan, både vid stränderna och längs huvudgatan. Prisnivån på mat och dryck är låg, särskilt om du väljer ett ställe med lokal touch. Självklart finns det restauranger på hela skalan från budget till lyx.

Upptäck Bali
Det finns flera skäl till att Bali är ett resmål för den som vill uppleva saker bortom stränderna. Ett av dem är naturen med gröna risterrasser, frodig regnskog och vulkaner. Ett annat är kulturlivet som innefattar allt från färgstarka dansuppvisningar till hantverkstraditioner. På marknader och i småbutiker kan du köpa fina inredningsdetaljer som träsniderier, skulpturer och konst. Allra mest av konstgallerier och hantverksbodar hittar du i Ubud som är öns kulturcentrum.

Tempel och andeväsen
De små tempel man ser överallt vittnar om balinesernas religion, där hinduismen blandas med en uråldrig tro på andar och demoner. Ceremonier av olika slag är vanligt, likaså festivaler och uppvisningar. Håll utkik efter anslag om evenemang på plats.

Restyper i Seminyak