Resor
till
Sanur Beach

Pris från

...

Våra hotell

9 st

Prisnivå

Prisexempel från Denpasar
  • 1,5 liter vattenca 4:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaIndonesiska Rupiah (IDR)
  • Tidsskillnad+7 timmar
  • HuvudstadJakarta
  • SpråkIndonesiska
  • Folkmängd261 100 000

Resor till Sanur Beach

Sanur Beach

Sanur har länge varit ett favoritresmål på Bali. Palmträden som kantar sandstränderna och doppar bladen i ett marinmålat hav är en härlig syn att skåda. Inga höga surfvågor här inte. Vid lågvatten går det att vada ut till revet.

Sanur Beach Street är en gata som under ett dygn hinner byta ansikte många gånger. Tidiga morgnar får du se nyvakna balineser som äter dagens första måltid och flickor som bär offergåvor till templen. Senare vaknar kommersen till liv och de badsugna ger sig samtidigt av till stranden för att ta del av de vattensportaktiviteter som erbjuds. På kvällen förvandlas gatan till ett något mer animerat stråk av kvällsliv men med en lugn och skön puls.

Småbutiker och shoppingcentrum
En fin strandpromenad löper längs hela byn och kantas av många småbutiker, restauranger och barer. På huvudgatan, som ligger lite längre upp, hittar du ännu fler restauranger. En del serverar lokala rätter, andra italienskt eller japanskt.

Några butiker med färgstarka inredningsdetaljer, kläder och skor finns i byn. Vill du ha mer av shopping och nöjesliv tar du bara en taxi till Kuta Beach. På vägen dit ligger shoppingcentret Mall Bali Galleria.

Upptäck Bali
Det finns flera skäl till att Bali är ett resmål för alla som vill uppleva saker bortom stränderna. Ett av dem är naturen med gröna risterrasser, frodig regnslog och vulkaner. Ett annat är kulturlivet som innefattar allt från färgstarka dansuppvisningar till hantverkstraditioner.

På marknader och i småbutiker kan du köpa fina träsniderier, skulpturer och konst. Allra mest av konstgallerier och hantverksbodar hittar du i Ubud som är öns kulturcentrum.

Tempel och andeväsen
De små tempel man ser överallt vittnar om balinesernas religion, där hinduismen blandas med en uråldrig tro på andar och demoner. Ceremonier av olika slag är vanligt, likaså festivaler och uppvisningar. Håll utkik efter anslag om evenemang på plats.

Restyper i Sanur Beach