Familjevänliga hotell i Grekland

2019-05-06
Towe A
Hur hittar man egentligen ett hotell som passar hela familjen? Här kommer våra tips på familjevänliga hotell i Grekland som har det där lilla extra.

TUI Family Life Atlantica Aegean Park

Här hittar du ett modern familjeparadis extra allt! All Inclusive ingår i priset, hotellet har en egen vattenpark, många rum har direkt utgång till pool och designade för barnfamiljen.

TUI Family LIfe Atlantica Aegean Park erbjuder simskola, barnklubb, träningspass och shower varje kväll. Det finns pooler för alla smaker, allt från babypool till relaxpool. Hotellet ligger vid stranden Kolymbia som är fin sandstrand. Hotellet ligger granne med TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort där du också har tillgång till vattenparken.

aegean park rhodos
TUI Family Life Atlantica Aegean Park har allt du behöver för en perfekt familjesemester.

Blue Star Euphoria Resort

På västra Kreta ligger lyxiga och femstjärniga hotellet Blue Star Euphoria Resort. All Inclusive ingår i priset, hotellet ligger nära stranden och erbjuder swim-up rum. Det finns en vattenpark och hotellet stoltserar med Greklands största pooler.

Dessutom är hotellet ett träningshotell med stort gym, tennisbanor, ledarledda träningspass och har ett spa på två våningar.

blue-star-euphoria-resort
Femstjärnig All Inclusive på Blue Star Euphoria Resort.

TUI Family Life Atlantica Caldera Beach

I den lugna byn Gerani på Kreta hittar du ett av våra bästa familjehotell, TUI Family Life Atlantica Caldera Beach. Flera pooler, barnklubb, träningspass, lekplats, gym och minigolf finns på hotellområdet. Systerhotellet TUI Family Life Creta Paradise ligger precis bredvid vilket skapar stora, härliga ytor.

Hotellet ligger precis på stranden och du kan välja om du vill bo i den lugna delen Olympus eller i den mer aktiva delen Afrodite.

Du kan lägga till All Inclusive och gå till dukat bord semestern lång.

caldera beach kreta
På Kreta ligger två utav våra bästa familjehotell granne med varandra.

Blue Star Doryssa Seaside Resort

Ett utav Samos finaste hotell är utan tvekan Blue Star Doryssa Seaside Resort. Här erbjudas stora rum, ett poolområde direkt mot stranden, gym, spa, tennis och lekplats. Välj om du endast vill ha frukost, halvpension eller All Inclusive.

Du kan bo i village-delen som är uppbyggd som en mysig grekisk by med gränder, butiker och till och med en kyrka eller i seaside-delen närmast aktivitetsområdet.

Extra bonus: Transfertiden är ynka 5 minuter!

doryssa samos
Blue Star Doryssa Seaside Resort är uppbyggd som en grekisk by.

TUI Family Life Kerkyra Golf

På gröna Korfu ligger vårt familjehotell TUI Family Life Kerkyra Golf. Här hittar ni flera pooler precis vid stranden, barnklubb, gym, träningspass, simskola, kvällsshower, tennisbana och en transfertid på endast 10 minuter. All Inclusive ingår i priset.

Hotellet ligger nära Korfu stad och lokalbussen stannar precis utanför.

kerkyra korfu
TUI Family Life Kerkyra Golf har stora luftiga ytor.

Liknande inlägg

RIU - från paradisstrand till storstad

RIU-hotellen har många återkommande gäster, mat i toppklass, service utöver det vanliga och alltid bra lägen. Vad du kanske inte visste är att RIU finns både på paradisöar och i glittrande storstäder. Här är några fantastiska RIU-hotell du bör boka snarast.
Towe A Towe A 2019-09-16

Kanarieöarna för två – stor tipsguide

På Kanarieöarna finns alla ingredienser för en lyckad semester på tu man hand. Det gäller vare sig du reser med din partner, syrra eller tennistränare. Och vare sig ni är ute efter smålyxig avkoppling, nya intryck, kulinariska höjdare eller äventyrssport. Här är tipsguiden som hjälper dig att hamna rätt.
Astrid S Astrid S 2019-09-14

Vad är medelhavsklimat?

Drömmer du ibland om att flytta till ett varmare klimat när vindarna blir svalare och mörkret sakta men säkert börjar smyga sig på här hemma? Många av oss svenskar gillar nog att åka till den del av världen där det är ett skönt och behagligt medelhavsklimat och värmen håller i sig långt in på hösten. Men vad är det då som kännertecknar ett medelhavsklimat?
Ulrica T Ulrica T 2019-08-28

TUI hjälper gatuhundar och -katter

Som djurälskare vill man gärna hjälpa alla gatuhundar och -katter som man ser på semestern. Att ta hand om de djuren som lever i närheten av hotellen och i orterna är också viktigt för TUI. Därför har vi lanserat TUI Stray Animal Award som uppmärksammar alla våra hotell som gör det lilla extra för våra fyrfotade vänner.
Hanna P Hanna P 2019-07-22