Hotell i Thailand

Här hittar du hela vårt utbud av hotell när du ska resa till Thailand – från semesterfavoriten Phuket till storstaden Bangkok. Här hittar du hotell på härliga resmål som Koh Lanta, Koh Samui och Khao Lak. Under högsäsongen från oktober till mars har Thailand varmt och torrt väder och då går dessutom våra flyg till nonstop till Thailand.

Hotelltips

Bästa hotellen i Thailand

Det kan vara svårt att veta vilket det bästa hotellet i Thailand är för just dig. Därför har vi samlat hela vårt utbud här! Du kan själv lätt sortera i listan och hitta det bästa hotellet i Thailand efter just dina behov. Vi har något för alla smaker, oavsett om du är ute efter det perfekta hotellet för hela familjen, ett lyxigt spahotell eller kanske letar efter ett bekvämt All Inclusive-hotell i Thailand.

Familjehotell i Thailand

Thailand är ett populärt resmål för en resa med hela familjen – och inte utan god anledning! Här väntar skönt väder, god mat och massa tid för sol och bad. Därför har vi självklart familjehotell i Thailand så att er vistelse blir så bra som möjligt. TUI Blue Mai Khao Lak, Blue Star The Sands by Kata Thani och Blue Star Chada Beach Resort & Spa är tre hotell vi rekommenderar särskilt för familjer.

Bästa hotellen för vuxna i Thailand

Är semestern enbart för vuxna tipsar vi om Blue Star BlueSotel SMART – Adults Only. Detta är ett modernt vuxenhotell på promenadavstånd till stranden i Ao Nang. Här är enbart gäster över 16 år välkomna.

Hotell med vattenland i Thailand

Vattenland är roligt för såväl vuxna som barn. I Thailand ligger det fina hotellet Blue Star The Sands by Kata Thani som inte bara ligger precis vid stranden, utan också har ett roligt vattenland med vattenrutschkanor, lazy river, vattenfall och lekplats.

Billigaste hotellen i Thailand

Är du ute efter en prisvärd semester i Thailand kan du sortera listan efter lägsta till högsta pris på just de datum du är intresserad av.

Vill du se hotell på fler resmål? Du hittar alla våra hotell här »