Hotell i Platanias

Platanias är den största av badorterna på Chaniakusten på Kreta. I Platanias har du nära till det mesta och här hittar du ett brett utbud av tavernor, caféer, nattklubbar och souvenirbutiker. Här finns också hotell för alla smaker att välja mellan, ett tips är att kika på Blue Star Caldera Bay – ett strandnära boende med lägenheter som har plats för upp till sex personer. Oavsett om du reser ensam, med familjen, som par eller i grupp kan du vara säker på att hitta ett hotell som passar dig. Ta en stund, låt dig inspireras och hitta ditt drömhotell.

Hotelltips

Bästa hotellen i Platanias

Det finns många härliga hotell i Platanias på Kreta, men några av dem vi särskilt kan rekommendera är Blue Star Caldera Bay, som ligger precis vid stranden och centrum av Platanias. Ett annat hotell vi rekommenderar är Caldera Villas, där du bor i din egen villa med plats för upp till 7 personer. Här kan du ta med hela familjen eller vännerna.

Familjehotell i Platanias

Reser du med familjen kan vi rekommendera följande familjevänliga hotell i Platanias: Indigo Mare, ett familjevänligt lägenhetshotell med egen strand och barnpool. Det ligger precis vid Medelhavet och är perfekt för en familjesemester. Ett annat hotell som passar för familjesemestern är Castle Suites, också ett lägenhetshotell med tre pooler, barnpool och lekplats.

Bästa hotellen för vuxna i Platanias

Reser du däremot utan barn kan vi rekommendera Minoa Palace Resort & Spa, ett femstjärnigt hotell nära stranden och centrum av Platanias. Här finns hög service, spa, gym och fyra pooler. Du bor också nära den livliga stadskärnan där du kan shoppa, äta på fina restauranger och besöka barer.

Billiga hotell i Platanias

Om du letar efter en prisvärd semester i Platanias kan du sortera listan efter lägsta till högsta pris för de datum du är intresserad av. Du kan också kolla in våra sista minuten-resor till Platanias, sista minuten-resor till Kreta eller alla våra sista minuten-erbjudanden.

Se också All Inclusive-hotell i Platanias »