Resor
till
Orlando

Pris från

...

Våra hotell

42 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • 1,5 liter vattenca 15:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaDollar (USD)
  • Tidsskillnad-5/-9 timmar
  • HuvudstadWashington D.C
  • SpråkEngelska
  • Folkmängdca 277 000

Resor till Orlando

Orlando

Orlando är en unik upplevelsestad, bräddfylld av teatrar, museer, shoppingkvarter, temaparker, vattenland, botaniska trädgårdar, djurparker, äventyrsland och nöjesfält. Ett resmål för alla – från golfspelande pensionärer till barnfamiljer.

Fantastiska temaparker

De stora nöjesområdena ligger söder om centrala Orlando, längs I4 eller parallella International Drive. Båda vägarna tar dig till de största och bästa attraktionerna. Det handlar om en drygt två mil långt område med Universal och Sea World i norr och Disney-området i söder.

Allra mest känt är Walt Disney World, en totalupplevelse för både stora och små som utbreder sig över hela 110 kvadratkilometer! Parken består av flera olika delar. Till exempel Epcot med framtidslandet ”Future World”, sagolandet Magic Kingdom, Disneys Hollywood Studios, Animal Kingdom och mycket, mycket annat.

Golf, basket och rymdäventyr

Vill du variera nöjesparkerna med andra utflykter är utbudet stort och varierat. Du kan till exempel göra en dagsutflykt till kusten, stanna till och bada vid någon av stränderna eller besöka Kennedy Space Center som är en dröm för rymdintresserade. Gillar du basket och vill se en riktigt fartfylld basketmatch kan du gå på en av NBA-laget Orlando Magics hemmamatcher. Spelar du golf finns över 150 golfbanor i Orlandområdet. Ja, listan på allt du kan se och uppleva här kan göras nästan hur lång som helst….

Flexibla reslängder

Våra resor till Orlando går med reguljärt flyg vilket innebär att reslängderna är flexibla. Vi har inga guider på resmålet men du kan nå vårt onlinecenter med telefon, mejl eller sms – från två veckor före din avresa tills du reser hem.

Boka en kryssning från Orlando

Från Orlando finns ett stort utbud av kryssningar i Karibien att välja mellan. Att åka på kryssning är ett bekvämt sätt att resa och du får se fler resmål på en och samma resa. Här kan du se alla TUIs kryssningar i Karibien.

Restyper i Orlando