Resor
till
Miami

Pris från

...

Våra hotell

33 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • 1,5 liter vattenca 15:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaDollar (USD)
  • Tidsskillnad-5/-9 timmar
  • HuvudstadWashington D.C
  • SpråkEngelska
  • Folkmängdca 454 000

Resor till Miami

Miami

Miami Beach är en färgstark kombination av karibiska stränder, amerikansk sportighet, shopping och nöjesliv. Byggnaderna där har en design som påminner om jukeboxar och är målade i en färgskala från rosa till pistagegrönt.

Det berömda Art Deco-distriktet utmed Ocean Drive vid South Beach har en stämning som är chic och bohemisk på samma gång. Mittemot ligger den palmkantade stranden med alla sina vattensporter.

After beach är ett eftermiddagsnöje som praktiseras flitigt i South Beach. Och visst är det en speciell känsla att sitta på en uteservering i solnedgången och betrakta folklivet med rollerbladesåkare, gatuartister och andra som gillar att synas. Eller kanske ta en drink bland pooler och palmer på någon utomhusbar.

Shopping och kändisspaning

Du behöver inte vara orolig för att du inte hinner shoppa, eftersom de flesta butiker har öppet till sent på kvällarna. Det är ingen överdrift att kalla Miami Beach för ett shoppingparadis. Här finns ett nästintill oändligt utbud av märkeskläder, skor, accessoarer och designprylar. Bekvämt nog ligger de bästa shoppingstråken på promenadavstånd från stranden och hotellen.

När staden lite senare på kvällen blir ett hav av neon kan du ta pulsen på nöjeslivet. Här finns allt från trendiga barer till exklusiva nattklubbar där du kan spana på kändisar.

Boka en kryssning från Miami

Från Miami finns ett stort utbud av kryssningar i Karibien att välja mellan. Att åka på kryssning är ett bekvämt sätt att resa och du får se fler resmål på en och samma resa. Här kan du se alla TUIs kryssningar i Karibien.

Restyper i Miami