Resor
till
Florida

Pris från

...

Våra hotell

90 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • 1,5 liter vattenca 15:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaDollar (USD)
  • Tidsskillnad-5/-9 timmar
  • HuvudstadWashington D.C
  • SpråkEngelska
  • Folkmängdca 20 980 000

Resor till Florida

Florida

Florida har kommit att bli ett resmål för livsnjutare i alla åldrar. Och det är inte att undra på för här finns det mesta för en både avkopplande och innehållsrik semester! I Florida kan du koppla av på karibiska stränder, shoppa och uppleva ett spännande kulturliv.

Här kan du enkelt kombinera skönt strandliv med att uppleva spännande amerikanska storstäder.

Stränder, shopping och nöjen i Miami

I Miami möts soldränkta stränder, shopping och amerikanskt nöjesliv. I det berömda Art Deco-distriktet, där vi har flera hotell, råder en bohemisk och chic stämning. På palmkantade South Beach har du möjlighet att testa olika vattensporter. After beach är dessutom ett koncept Miami förfinat till perfektion, speciellt längs med South Beach kan du koppla av på en av uteserveringar och titta på det livliga gatulivet.

Fort Lauderdale – badort och storstad i ett

Fort Lauderdales kanalsystem, Intracoastal Waterway, har gett staden smeknamnet ”Amerikas Venedig”. Här har du känslan av att bo i en storstad och en badort på en och samma gång. Precis som i Miami har Fort Lauderdale ett karibiskt klimat och härliga stränder som kantas av palmer. Här kan du strosa längs med strandpromenaden och stanna till vid någon av de trendiga restaurangerna och barerna.

Disney, nöjesparker och kultur i Orlando

Både stora och små drömmer om ett besök på Disney World eller att åka en av Universal Studios filmiska attraktioner. I Orlando hittar du förutom stora nöjesparker även fartfyllda vattenland. Dessutom kan du uppleva Orlandos rika kulturliv med teatrar och museum utanför nöjesparkerna. Vill du öva på svingen har du gott om möjligheter att golfa på någon av Orlandos många golfbanor.

Res till Florida med TUI

Våra resor till Florida går med reguljärt flyg vilket innebär att reslängderna är flexibla. Vi har inga guider på resmålen men du når vårt onlinecenter med telefon, mejl eller sms – både före och under resan.

Boka en kryssning

Från Florida och hamnarna i Miami och Fort Lauderdale finns ett stort utbud av kryssningar att välja mellan. Bland annat till Karibien och Bahamas. Att åka på kryssning är ett bekvämt sätt att resa och du får se flera destinationer på en och samma resa.

Boka en kryssning från Florida

Från Florida och hamnarna i Miami, Orlando och Fort Lauderdale finns ett stort utbud av kryssningar i Karibien att välja mellan. Du kan bland annat kryssa till Aruba och Bahamas. Att åka på kryssning är ett bekvämt sätt att resa och du får se fler resmål på en och samma resa. Här kan du se alla TUIs kryssningar i Karibien.

Restyper på Florida