Resor
till
USA

Pris från

...

Våra hotell

124 st

Prisnivå

Prisexempel från New York
  • 1,5 liter vattenca 15:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaDollar (USD)
  • Tidsskillnad-5/-9 timmar
  • HuvudstadWashington D.C
  • SpråkEngelska
  • Folkmängd323 100 000

Resor till USA

USA

USA är ett land där du kan uppleva allt från pulserande metropoler och spännande historia till storstilad kultur och storslagen natur. Med TUI kan du resa till New York och Boston på östkusten, Los Angeles och San Francisco på västkusten och till soliga Florida.

Här hittar du det mesta i semesterväg – häftiga storstäder och solsäkra stränder. Från västkusten till östkusten och lite däremellan. I Florida kan du strosa längs med palmkantade strandpromenader i Miami eller besöka Disney World i Orlando.

Upplev storstädernas storstad New York

Till New York reser du som vill uppleva de ikoniska skyskraporna, de gula taxibilarna, otroliga konstmuseum och shopping.

Mysiga universitetsstaden Boston

Boston är en stad med en lång historia och det är här du hittar det berömda Harvarduniversitetet

Hollywood, Santa Monica och mer i Los Angeles

Filmvärldens huvudstad Los Angeles behöver knappt en introduktion. Här har du Hollywood och dessutom de härliga stränderna i Santa Monica och Venice Beach.

Konst, kreativitet och Golden Gate i San Francisco

I San Francisco spänner sig matupplevelsen från coola foodtrucks till exklusiva stjärnkrogar. Dessutom har flera kulturella trender, tekniska innovationer och viktiga folkrörelser fått sin början.

Res till USA med TUI

Våra resor till USA går med reguljärt flyg vilket innebär att reslängderna är flexibla. Vi har inga guider på resmålet men du når vårt onlinecenter med telefon, mejl eller sms – både före och under resan.

Boka en kryssning från USA

Från hamnarna i Florida och New York finns det ett stort utbud av kryssningar i Karibien att välja mellan. Du kan bland annat kryssa till Aruba, Bahamas, Puerto Rico och Kuba. Att åka på kryssning är ett bekvämt sätt att resa och du får se fler resmål på en och samma resa. Här kan du se alla TUIs kryssningar i Karibien.

Restyper i USA