Resor
till
Boston

Pris från

...

Våra hotell

0 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • 1,5 liter vattenca 15:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaDollar (USD)
  • Tidsskillnad-5/-9 timmar
  • HuvudstadWashington D.C
  • SpråkEngelska
  • Folkmängdca 675 000

Resor till Boston

Boston

I Boston kan du vandra genom USAs historia och uppleva den moderna amerikanska kulturen med spännande restaurangliv, varierad shopping, baseboll och givetvis en hel del barer. Om sommaren har staden ofta sol och på hösten kan du se New Englands berömda höstlöv.

Tillskillnad från New Yorks rutnätsgator påminner Bostons gator mer om de europeiska städerna där gatorna växt fram allt eftersom. I Boston möts det historiska och moderna. Historiemuseum avlöses av moderna konstsamling och trendiga restauranger.

Konst, jazz och baseboll

Boston har kallats för Athens of America tack vare de många universiteten som finns i staden och det utbredda kultur- och nöjeslivet. Här hittar du förutom teatrar, jazzklubbar även Museum of Fine Arts som är en av världens mest betydande samlingar med 500 000 konstverk och dessutom finns det en bar i Boston för varje tillfälle och personlighet. Vill du uppleva en amerikansk basebollmatch finns de få arenor som slår Fenway Park och stadens stolthet – Red Sox.

Food trucks, musselsoppa och Chinatown

Mycket av Bostons menyer består av fisk- och skaldjur, som fångas längs med New Englands kust. Lokala specialiteter är hummer, torsk och musselsoppa. I North End och Chinatown tar man tillvara på de italienska och asiatiska influenserna och skapar menyer unika för Boston. På Faneuil Hall Marketplace kan du dessutom hitta flera små matställen och foodtrucks – perfekta för lunch on the go.

Revolutionär historia

Eftersom Boston är en av landets äldsta städer har det hunnit hända en hel del. Du kan gå på vandring genom historien på den utmarkerade Freedom Trail som tar dig förbi några av de viktigaste historiska sevärdheterna. Alltifrån möteshuset där fröet till den amerikanska revolutionen planterades till kyrkogården där revolutionärer som Paul Revere och Samuel Adams begravdes. Du kan också strosa genom Boston Common som en gång var betesmark för de första nybyggarnas djur men som numera är både en av landets äldsta stadsparker.

Restyper i Boston

Rekommenderade hotell - Boston

Hotellen verkar vara på semester

Just nu har vi inga hotell i Boston Visa alla hotell på USA