Resor
till
Portugal

Pris från

...

Våra hotell

83 st

Prisnivå

Prisexempel från Funchal
  • Pizzaca 80:-
  • 1,5 liter vattenca 5:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsskillnad-1 timme
  • HuvudstadLissabon
  • SpråkPortugisiska
  • Folkmängd10 320 000

Resor till Portugal

Armacao de Pera, Algarve.

Missa inte ett av Europas mest omväxlande och inbjudande semesterländer. Portugal är en fullträff vare sig du söker långa sandstränder, blomstrande natur, charmiga städer, golfbanor eller kulinariska upplevelser. Dessutom får du fortfarande mycket för pengarna om du väljer att resa till Portugal.

Portugal är litet till ytan, men som turistland har det vuxit sig allt större – tack vare klimatet, stränderna, vinerna, naturen och sevärdheterna.

Madeira

Den gröna ön Madeira är ett eldorado för alla som gillar vandringar, vinbarer och kullerstensgränder. TUIs resor till Madeira går under vinterhalvåret med direktflyg.

Mångsidiga Algarvekusten

För sol- och badresor under sommarhalvåret är det Algarvekusten som är Portugals riviera. Under hösten och våren är vädret här perfekt för golfresor. Algarve ligger i södra Portugal och lockar med ett pärlband av badorter, långa gyllene sandstränder och charmiga småstäder. Samtidigt är det en naturskön trakt där vackra sandstensklippor reser sig utmed den blå Atlanten och inlandet bjuder på många vingårdar, apelsinodlingar och olivlundar.

Lissabon

En weekendresa till Lissabon är perfekt för dig som vill ha en minisemester fylld av upplevelser. Staden på sju kullar vid floden Tejo har allt från historiska sevärdheter och kullerstensgränder till trendiga rawfoodrestauranger.

Semester anpassad för din smak

Vi har letat upp de bästa resmålen och hotellen i Portugal, så att du kan hitta det som passar just dig. Här finns allt från stora, fartfyllda resmål till romantiska byar. Välj mellan familjevänliga resorts, träningshotell och barnfria hotell för två.