Resor
till
Santana

Pris från

...

Våra hotell

0 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • Enkel middagca 110:-
  • 1,5 liter vattenca 5:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsskillnad-1 timme
  • HuvudstadLissabon (Portugal), Funchal (Madeira)
  • SpråkPortugisiska
  • Folkmängdca 6000

Resor till Santana

Santana

Santana är perfekt för dig som vill uppleva Madeiras själ. Hotellet ligger på en klippa med havsutsikt, har en populär restaurang och ordnar vinprovningar. Hyr en bil så kan du lätt nå vandringsleder och småbyar.

Santana på Madeiras nordöstra kust är ett jordbruksområde med odlingar av frukt och grönsaker. I den idylliska lilla byn har man bevarat fler än 100 av öns traditionella halmtäckta trekantiga hus. De ligger i bergssluttningen ovanför en bred dalgång och ser ut som små dockhus med sina röda, gula eller blå dörrar och fönster. I byn finns några få restauranger och butiker, hit åker man inte för folklivet utan för lugnet och den gröna naturen.

Vackra vyer

Naturen på Madeiras norra kust är storslagen och dramatisk. Dels på grund av den täta grönskan men också med tanke på höjdskillnaderna som gör att man överallt har en enastående utsikt. Här på nordkusten kan vädret vara lite mer oförutsägbart än på andra delar av ön.

Bo på vingårdshotell

På hotell Quinta do Furão bor du omgiven av grönska, på en klippa med milsvid utsikt över havet och bergsbyarna. Hotellet har pool och jacuzzi (med eller utan tak beroende på vädret), bastu, pub och en restaurang med varierad meny och bra viner. Faktum är att du bor mitt i en vingård...

Med bil runt ön

Madeira är bara sex mil lång och två mil bred och har ett behagligt klimat som gör att ön täcks av gröna växter och blommor året runt. Längs bevattningskanalerna, levadorna, kan du vandra i skogar med eukalyptus och mimosa. Nya vägar och tunnlar gör det lätt att ta sig mellan byar, utsiktsplatser och fina vandringsleder i bergen. Santana är perfekt som utgångspunkt för utflykter runtom på ön. Hyr en bil samtidigt som du bokar resan!

Stadsliv, golf och gourmetmiddagar

Madeira är helt rätt om du vill ägna semestern åt livets goda. Till Funchals charmiga stadsliv med genuina krogar, saluhall och modern shopping är det cirka 40 kilometer från Santana. Här kan du äta fisk- och skaldjursmiddagar i toppklass, sitta på cocktailbarer med panoramautsikt och gå på visning i Blandy’s vinhus. Att spela golf kan vara en utmaning, banorna är ganska kuperade, men utsikten slår det mesta.

Utflyktstips

  • Stadsrundtur i Funchal
  • Levadavandringar
  • Jeepexpedition

Restyper i Santana

Rekommenderade hotell - Santana

Hotellen verkar vara på semester

Just nu har vi inga hotell i Santana Visa alla hotell på Madeira