Hotell på Korfu

Här hittar du hela vårt utbud av hotell när du ska resa till Korfu. Vi har valt de bästa hotellen som Korfu har att erbjuda för att kunna säkerställa att din semester blir så bra som möjligt. Oavsett om du reser själv, med familjen, hela tjocka släkten eller kompisgänget är vi säkra på att du kommer hitta ett hotell som passar just dig. Ta några minuter och hitta just ditt drömhotell!

Hotelltips

Bästa hotellen på Korfu

Det kan vara svårt att veta vilket det bästa hotellet på Korfu är för just dig. Därför har vi samlat hela vårt utbud här! Du kan själv lätt sortera listan och hitta det bästa hotellet på Korfu efter just dina behov. Vi har något för alla smaker, oavsett om du är ute efter det perfekta hotellet för hela familjen, ett lyxigt spahotell eller kanske letar efter ett bekvämt All Inclusive-hotell på Korfu.

Familjehotell på Korfu

När hela familjen ska med till Korfu kan vi rekommendera det familjevänliga Grecotel LUXME Costa Botanica, som har sitt eget vattenland och pooler för både stora och små. Dessutom kan vi även rekommendera All Inclusive-hotellet Labranda Sandy Beach Resort, som har flera pooler och erbjuder familjerum.

Bästa hotellen för vuxna på Korfu

Korfu erbjuder också hotell endast för vuxna. Bland annat TUI Blue Atlantica Grand Mediterraneo Resort och TUI Blue Atlantica Nissaki Beach.

Hotell med vattenland på Korfu

Om gruppen inkluderar barn - eller de som har barnasinnet kvar - kan vi rekommendera Grecotel LUXME Costa Botanica, som är familjevänligt och har sitt eget vattenland där hela familjen kan ha roligt.

Billigaste hotellen på Korfu

Är du ute efter en prisvärd semester på Korfu kan du sortera listan efter lägsta till högsta pris på just de datum du är intresserad av.

Vill du se hotell på fler resmål? Du hittar alla våra hotell här »