Resor
till
Agios Ioannis

Pris från

...

Våra hotell

1 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
 • Enkel middagca 150:-
 • 1 liter vattenca 7:-

Fakta

Visa all fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsskillnad+1 timme
 • HuvudstadAten
 • SpråkGrekiska
 • Folkmängdca 300 inv

Resor till Agios Ioannis

Agios Ioannis

Lek, bus och vattenskrynkliga fingrar väntar familjen i Agios Ioannis på Korfu. Här ligger vårt Splash-hotell Aqualand Resort i en spektakulär vattenpark. Du får en totalsemester med fri tillgång till alla attraktionerna. All mat och dryck på hotellet ingår också.

Agios Ioannis är en mycket fridfull by en bit inåt land sju kilometer från Korfu stad. Hotellet har kostnadsfri busservice till både Korfu stad och till den kända Glyfadastranden.

Aqualand med vattenrutschbanor

Vårt Splash-hotell Aqualand Resort ligger i direkt anslutning till vattenparken. Här hittar du häftiga vattenrutschbanor som Black Hole, Crazy River, en stor vågpool och mycket annat. Det finns även småbarnspooler, sjörövarskepp och vilozoner med solstolar. Plus stillsamma attraktioner som Lazy River, där du lugnt flyter fram på en badring.

All Inclusive

Inte bara vattenlandets attraktioner utan även mat och dryck på själva hotellet ingår i resans pris. Vill man ha mellanmål, glass eller något kallt att dricka är det bara att ta för sig utan extra kostnad inom hotellområdet. Till frukost, lunch och middag väntar bufféer, där det ofta finns både grekiska specialiteter och internationella rätter.

En doft av Italien

Korfu tillhör de Joniska öarna väster om grekiska fastlandet och influensen från Italien ger ön extra charm. Det finns gott om italienska restauranger på ön och husfasaderna går i mjuka pastellfärger.

Upptäck öns stränder

Fina stränder finns kring hela Korfu, den västra sidan har flest sandstränder medan stränderna på östra delen av ön mestadels består av klappersten. De allra finaste stränderna ligger ofta lite avsides, men går lätt att nå med bil eller lokalbuss. Hyrbil för en eller flera dagar kan du boka redan hemifrån.

Korfu stad

Missa inte att åka in till Korfu stad. I den världsarvslistade stadskärnan kantas gatorna av venetianska adelspalats. På Spianadaplatsen finns en cricketplan och Listonterrassens kaféer och arkader påminner om Paris. Grändernas Lady och Lufsen-stämning kompletteras av eleganta shoppingstråk och ett brett nöjesliv.

Utflyktstips

 • Örundtur bland palats, kloster och vackra vyer
 • De charmiga öarna Paxos och Antipaxos
 • Båtutflykt med snorkling och grillunch
 • Dagstur till grannlandet Albanien

Kombinera mera

Ett annat tips är att komponera din egen tvåveckors kombinationsresa, genom att boka en vecka till på någon av Korfus andra orter. Som till exempel Korfu stad, rofyllda Agios Georgios med sin långa strand eller omväxlande Gouvia.

Restyper i Agios Ioannis