Sista Minuten till Dubai/Förenade Arabemiraten

Här hittar du våra sista minuten-resor till Dubai, alltså smidiga och billiga resor till Dubai för dig som kan åka med kort varsel. På vissa av våra sista minuten-resor ingår All Inclusive medan andra erbjudanden är av mer avskalad karaktär - här finns något för alla smaker och plånböcker, så att du kan hitta just din bästa sista minuten-resa till Dubai!

Hotelltips

Billiga sista minuten-resor till Dubai

Åk på sista minuten-resa till Dubai och välj mellan tre olika stadsdelar. Bur Dubai, Dubai Jumeirah Beach eller Downtown Dubai nära de stora sevärdheterna.

Sista minuten med All Inclusive till Dubai

Du som kan vara flexibel med datum men fortfarande vill ha extra bekvämlighet kan välja att åka på en sista minuten med All Inclusive till Dubai. Då ingår mat och dryck, så du behöver inte tänka på notan, men då det är sista minuten är resan fortfarande prisvärd. Du hittar alla våra resor med All Inclusive i Dubai här.

Sista minuten-resor till Dubai för familjer

Sugen på att åka på en sista minuten-resa till Dubai med barn? Semestern ska vara rolig för både stora och små, och i Dubai har vi flera barnvänliga hotell, vissa har till och med sina egna vattenland!

Hur hittar jag de bästa sista minuten-resorna till Dubai?

Här samlar vi våra sista minuten-resor till Dubai. I menyn kan du välja att sortera efter just dina behov och du ser alltid våra aktuella erbjudanden, så att du kan hitta den bästa sista minuten-resan till Dubai för just dig.

När är den bästa tiden att hitta en billig sista minuten-resa till Dubai?

Eftersom det handlar om sista minuten så uppdateras både utbudet och priser regelbundet så se till att besöka den här sidan ofta för att fynda en billig restresa som passar just dig och dina behov.

Vad ingår när du bokar en sista minuten-resa till Dubai?

Bokar du en sista minuten till Dubai har du möjlighet att resa på en prisvärd semester utan att behöva kompromissa med kvalitet. Priset inkluderar vanligtvis flygbiljetter och hotell. I vissa fall kommer det även ut sista minuten med All Inclusive i Dubai.

Vill du hitta fler billiga resor? Se alla våra sista minuten-resor »