Hotell på Zanzibar

Här hittar du hela vårt utbud av hotell när du ska resa till Zanzibar. Vi har valt de bästa hotellen som Zanzibar har att erbjuda för att kunna säkerställa att din semester blir så bra som möjligt. Oavsett om du reser själv, med familjen, hela tjocka släkten eller kompisgänget är vi säkra på att du kommer hitta ett hotell som passar just dig. Ta några minuter och hitta just ditt drömhotell!

Hotelltips

Bästa hotellen på Zanzibar

Det kan vara svårt att veta vilket det bästa hotellet på Zanzibar är för just dig. Därför har vi samlat hela vårt utbud här! Du kan själv lätt sortera listan och hitta det bästa hotellet på Zanzibar efter just dina behov. Vi har något för alla smaker, oavsett om du är ute efter det perfekta hotellet för hela familjen, ett lyxigt spahotell eller kanske letar efter ett bekvämt All Inclusive-hotell på Zanzibar.

Familjehotell på Zanzibar

Hotell behöver inte bara betyda boende! Stora som små kan ha väldigt roligt på ett familjevänligt hotell. Om du letar efter ett familjehotell på Zanzibar kan vi rekommendera TUI Blue Bahari Zanzibar. Här finns en internationell barnklubb, vilket säkerställer en rolig semester för de yngsta. Ett annat bra alternativ är Riu Jambo, som också har en internationell barnklubb.

Bästa hotellen för vuxna på Zanzibar

Är du ute efter ett hotell för vuxna på Zanzibar? Då kan vi rekommendera Riu Palace Zanzibar, där gäster från 18 år är välkomna. Här finns både spa, pool vid stranden och generös All Inclusive! Perfekt för en vuxensemester!

Billigaste hotellen på Zanzibar

Är du ute efter en prisvärd semester på Zanzibar kan du sortera listan efter lägsta till högsta pris på just de datum du är intresserad av.

Vill du se hotell på fler resmål? Du hittar alla våra hotell här »