Hotell på Kap Verde

Här hittar du hela vårt utbud av hotell när du ska resa till Kap Verde. Vi har valt de bästa hotellen som Kap Verde har att erbjuda för att kunna säkerställa att din semester blir så bra som möjligt. Oavsett om du reser själv, med familjen, hela tjocka släkten eller kompisgänget är vi säkra på att du kommer hitta ett hotell som passar just dig. Ta några minuter och hitta just ditt drömhotell!

Hotelltips

Bästa hotellen på Kap Verde

Det kan vara svårt att veta vilket det bästa hotellet på Kap Verde är för just dig. Därför har vi samlat hela vårt utbud här! Du kan själv lätt sortera i listan och hitta det bästa hotellet på Kap Verde efter just dina behov. Vi har något för alla smaker, oavsett om du är ute efter det perfekta hotellet för hela familjen, ett lyxigt spahotell eller kanske letar efter ett bekvämt All Inclusive-hotell på Kap Verde.

Familjehotell på Kap Verde

När hela familjen ska på semester är det trevligt med ett hotell som erbjuder något för alla åldrar. Följande hotell är särskilt familjevänliga och har något för alla i familjen: Riu Palace Santa Maria, som har hela fem pooler, vattenpark, All Inclusive och TUI Kids Club. Melia Dunas Beach Resort, som förutom barnpooler har lekplats och internationell barnklubb. Och Riu Palace Boavista, som också erbjuder barnklubbar och pooler.

Bästa hotellen för vuxna på Kap Verde

Om semestern enbart är för vuxna, rekommenderar vi TUI Blue Cabo Verde, som är ett vuxenhotell som välkomnar gäster över 16 år. Här finns pooler, gym, spa med parbehandlingar och många andra aktiviteter.

Hotell med vattenland på Kap Verde

Riu Palace Santa Maria är ett paradis för familjer. Med fem pooler, vattenpark, All Inclusive, lekrum, barnklubb, spa och sportaktiviteter finns allt här som familjen behöver.

Billigaste hotellen på Kap Verde

Är du ute efter en prisvärd semester på Kap Verde kan du sortera listan efter lägsta till högsta pris på just de datum du är intresserad av.

Vill du se hotell på fler resmål? Du hittar alla våra hotell här »