Rhodos med barn

Rhodes second image Rhodes fourth image

Fakta

  • Land

    Grekland

  • Valuta

    Euro (EUR)

  • Tidszon

    +1 timme

Längtar ni efter strandhäng, sol och sköna dopp i vattnet med hela familjen? Då är Rhodos perfekt! Speciellt sträckan Kallithea, ner till Faliraki och vidare ner till Kolymbia är perfekt för den som planerar en resa till Rhodos med barn. TUI gör er resa lite enklare – välj själv om ni vill bo på hotell med All Inclusive, i lägenhetshotell eller varför inte hotell med vattenland?

Hotelltips

Rhodos har flera stränder med grunt vatten som gör det enkelt att ha uppsikt över lekande barn. De mest barnvänliga hittar du i Faliraki, Agathi och Tsambika. Med större barn är det både roligt och spännande att bege sig ut på en snorkeltur. Det kräver inte lika mycket kunskap eller förberedelse som dykning, och är en kul och lärorik upplevelse för små och stora! Och när vi ändå är inne på tema hav, missa inte Piraterna på Rhodos – en spännande båttur med pirattema!

När du åker till Rhodos med barn finns också många olika utflykter och aktiviteter att göra som familj när ni vill ha en paus från poolen. Besök till exempel den berömda fjärilsdalen där hundratals färgglada fjärilar flyger omkring i naturparken, eller ta en tur till De sju källorna för att uppleva Rhodos vackra natur. Vi rekommenderar också ett besök i Rhodos stad. Här kan hela familjen strosa runt till fots och upptäcka de medeltida riddarkvarteren.

Letar du efter mer tips på saker att göra när du reser till Rhodos med barn? Självklart finns det många fler roliga utflykter för hela familjen. Här hittar du alla våra upplevelser på Rhodos.

Familjehotell på Rhodos

Självklart erbjuder vi ett brett utbud av familjevänliga hotell vid en resa till Rhodos med barn. Flera hotell har till och med egna vattenland, roligt för både stora och små! Några av de mest populära är Blue Star Atlantica Aegean Blue och TUI Blue Village Atlantica Aegean Park. Här kan du njuta av en avslappnad All Inclusive-semester med flera olika pooler och få tillträde till vattenland. Dessutom erbjuder TUI Blue Village Atlantica Aegean Park massor av aktiviteter och klubbar för barn, som den kända Bamseklubben till exempel! 

Letar du efter fler hotell med vattenland spana in Blue Star Atlantica Mikri Poli Rhodes, TUI Magic Life Plimmiri, Sun Palace, Labranda Blue Bay och Amada Colossos Resort.

För fler barnvänliga hotell på Rhodos hittar du hela vårt utbud av hotell på Rhodos här.

Vanliga frågor:

Rhodos med barn

Rhodos är ett populärt resmål för familjer – och av goda anledningar. Här finns vackra, långgrunda stränder, salta bad och mycket att se och göra för alla åldrar. Missa inte TUI:s breda utbud av hotell på Rhodos.

Vilka är de mest populära resmålen för en resa med barn till Rhodos?

De tre mest populära resmålen är Faliraki, Kolymbia och Ixia. Alla dessa erbjuder flera spännande utflyktsmål och barnvänliga stränder.