Boka din jul- och nyårsresa med TUI

Jul- och nyårsresor

Kortare nyårsweekend eller långsemester i solen

Resor över jul och nyår

Över jul och nyår kan det vara skönt att komma iväg på en resa till solen för att ladda batterierna. Dessutom brukar jultiden innebära lediga dagar både för vuxna och barn. Nedan hittar du tips på resor för solsemester, fina hotell och varma resmål. Vill du fira in det nya året i en storstad? Vi listar även nyårsweekends för dig som vill fira in det nya året med ett pang!

Fler heta hotelltips för jul & nyår

TUIs Värmeguide - Var är det varmt just nu

Här är det varmast i jul

Drömmer du om pudervita sandstränder snarare än en vit jul? I vår värmeguide kan du se vart du ska resa i December om du vill byta snöslasket mot sol, värme och flip-flops.
Se TUIs värmeguide

Njut på Kanarieöarna i maj

Njut av försommaren i maj på Gran Canaria eller Teneriffa. Ljumma vindar och blått hav väntar. Vi har hotell från familjen, par & vänner till de träningssugna och yogafantasten. Eller för dig som helt enkelt bara vill slappa hela semestern. Flera av hotellen erbjuder bekväm All Inclusive och priserna är mycket plånboksvänliga.

Villkor

Prisexempel gäller per person och kan komma att justeras. Eventuell upp-till-rabatt avser nybokningar och gäller per bokning. Dessa kan ej kombineras med andra rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt. Eventuella tillägg tillkommer. Platsantal är begränsat. TUI reserverar sig för eventuella korrekturfel.

Under december är Thailand allra varmast och ett mycket populärt resmål – boka i tid! Andra spännande ställen att resa till i december med temperaturer kring 30 grader är Mexico, Mauritius, Sri Lanka och Vietnam. Och på närmare håll finns till exempel Kap Verde och Kanarieöarna. Känner du dig bekvämare med temperaturer kring 20° hittar du även sådana resmål i listan. Valet är ditt! Vare sig du vill ha en riktig solsemester eller bara komma ifrån kylan ett tag.