Boka din jul- och nyårsresa med TUI

Jul- och nyårsresor

Boka en resa till värmen

Funderar du på en snöfri jul i värmen eller en nyårsresa till en sandstrand, eller kanske både och? Då ska du passa på att boka din resa idag, innan de tar slut, december är här fortare än du tror.

Vi har julresor och nyårsresor till hela världen – både för dig som vill vara borta lite längre och för dig som vill vara borta en vecka. För dig som kan resa lita längre kan vi till exempel erbjuda resor till Mexico, Thailand och Mauritius. För dig som föredrar en kortare restid, vad sägs om Spaniens Kanarieöarna, Madeira eller Kap Verde.

Unna dig en julresa eller nyårsresa!

TUIs Värmeguide - Var är det varmt just nu

Här är det varmast i jul

Drömmer du om pudervita sandstränder snarare än en vit jul? I vår värmeguide kan du se vart du ska resa i December om du vill byta snöslasket mot sol, värme och flip-flops.
Se TUIs värmeguide

Villkor

Prisexempel gäller per person och kan komma att justeras. Upp-till-rabatt gäller per bokning. Avser endast nybokningar och kan ej kombineras med andra rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt. Eventuella tillägg tillkommer. Platsantal är begränsat. TUI reserverar sig för eventuella korrekturfel.