Hotell på Kanarieöarna

Här hittar du hela vårt utbud av hotell när du ska resa till Kanarieöarna. Vi har valt de bästa hotellen som Kanarieöarna har att erbjuda för att kunna säkerställa att din semester blir så bra som möjligt. Oavsett om du reser själv, med familjen, hela tjocka släkten eller kompisgänget är vi säkra på att du kommer hitta ett hotell som passar just dig. Ta några minuter och hitta just ditt drömhotell!

Hotelltips

Bästa hotellen på Kanarieöarna

Det kan vara svårt att veta vilket det bästa hotellet på Kanarieöarna är för just dig. Därför har vi samlat hela vårt utbud här! Du kan själv lätt sortera i listan och hitta det bästa hotellet på Kanarieöarna efter just dina behov. Vi har något för alla smaker, oavsett om du är ute efter det perfekta hotellet för hela familjen, ett lyxigt spahotell eller kanske letar efter ett bekvämt All Inclusive-hotell på Kanarieöarna.

Familjehotell på Kanarieöarna

På Kanarieöarna har vi flera av våra koncepthotell. Bland annat TUI Blue Village Playa Feliz på Gran Canaria, TUI Blue Village Tres Vidas på Gran Canaria eller TUI Blue Flamingo Beach Resort på Lanzarote.

Bästa hotellen för vuxna på Kanarieöarna

Våra mest populära hotell för vuxna på Kanarieöarna är TUI Blue Los Gigantes på Teneriffa, Blue Star Punta del Rey och TUI Blue Suite Princess på Gran Canaria.

Hotell med vattenland på Kanarieöarna

Vattenland är roligt både för stora och små, många timmar kan tillbringas med lek och skoj i vattnet! På Gran Canaria ligger Hotel LIVVO Lago Taurito, som har Gran Canarias största vattenland. Här finns många olika pooler och vattenrutschbanor för alla åldrar.

Billigaste hotellen på Kanarieöarna

Är du ute efter en prisvärd semester på Kanarieöarna kan du sortera listan efter lägsta till högsta pris på just de datum du är intresserad av.

Vill du se hotell på fler resmål? Du hittar alla våra hotell här »