Cinnamon Velifushi Maldives

  • South Male Atoll, Maldiverna
  • Plus

Om hotellet

  • WiFi

Paradisö med vattenvillor och husrev

På Cinnamon Velifushi Maldives bor du på Vaavu Atoll som är beläget mellan South Male Atoll och Meemu Atoll. Den lilla hotellön är inramad av vita stränder och utanför ön i det turkosa havet ligger ett husrev där du kan uppleva havet under ytan. Helpension är inkluderat och du kan boka All Inclusive.

Här finns möjlighet att bo på land eller i vattenvilla. För en extra lyxig semester kan du boka en vattenvilla med privat pool eller jacuzzi.

Vattensporter och underhållning

Fyll dagarna med avslappnat barfotaliv och vattensporter som snorkling, dykning och båtutflykter i solnedgången. Hotellet har även en pool vid strandkanten där du kan koppla av och beundra utsikten över havet. På kvällarna ordnar hotellet med underhållning som levande musik och DJ-kvällar.

Restaurang med havsutsikt

Helpension är inkluderat i din resas pris och måltiderna serveras som bufféer i restaurang Vah. Menyn består av rätter med smaker från världens hörn och består bland annat av italienska, thailändska och franska rätter. För en bekväm semester kan du boka All Inclusive, då ingår även drycker i hotellets barer.

Litet gym och spa

I det lilla gymmet kan du köra ett styrkepass och på stranden kan du spela strandtennis eller hänga med på ett pass volleyboll. För dig som söker en lugn stund som gör gott för kropp och själ finns Mandara Spa som erbjuder en meny av välgörande behandlingar.

Transfer ingår

Transfer med speedboat mellan Male Airport och hotellet ingår i resans pris.

  • Antal rum : 90

Snabbfakta

Utomhuspool
Ja
Restaurang/Bar
Ja/Ja
Transfertid
Cirka 45 min

Medeltemperatur i South Male Atoll

Adress & telefon

Adress
Vaavu Atoll, Republic of Maldives
Telefon
+ 960 670 6000

Viktig information

För att behålla Maldivernas naturliga skönhet, kan det på vissa ställen saknas skyddsräcken/barriärer vid strandnära rum, vattenbungalows eller vid allmänna gångvägar. Det innebär att du kan ta dig direkt ner i vattnet. Om du reser med barn är det därför viktigt att du känner dig bekväm med att boka detta boende.

Transfer med speedboat ingår (med reservation för ändringar). Läs mer om transfer och bagage på resmålssidan.

Minibar mot kostnad på rummen.

Antal rum
90
WiFi
Ja
WiFi i allmänna utrymmen utan kostnad
Ja
WiFi i rummen/lägenheterna utan kostnad
Ja

Rummen

WiFi
Ja
Kassafack
Ja
Kassafack utan kostnad
Ja
AC
Ja
AC utan kostnad
Ja
Minibar
Ja
Roomservice
Ja
Hårfön
Ja
Kaffekokare
Ja

Mat & dryck

Mat & dryck:

Helpension är frukost-, lunch- och middagsbufféer i huvudrestaurangen Vah.

All Inclusive

Måltider & Drycker Frukost-, lunch- och middagsbuffé med måltidsdrycker (lokalt vin, öl, läsk eller vatten). Nationell alkohol, vin, öl, läsk och mineralvatten i huvudrestaurangen Vah.

På hotellet finns även à la carte-restaurangerna Marlin restaurant och Vah Lounge. Dessa ingår inte i helpension eller i All Inclusive.

Barservering till kl 24 (anvisade barer/tider).

Övrigt All Inclusive-innehållet och tider kan komma att ändras under säsongen, exempelvis i början och i slutet.

Bufférestauranger
1
Restaurang
Ja
Bar
Ja
À la carte-restauranger
2
Barer
3
Frukost
Buffé
Lunch
Buffé
Middag
Buffé
Helpension
Ja
All Inclusive
Ja
Antal restauranger
3

Pool

Utomhuspool
Ja
Pooler
1

Avkoppling

Spabehandlingar mot en kostnad.

Spa
Ja
Massage
Ja

Sport

Vissa sporter mot en kostnad.

Gym
Ja
Beachvolleyboll
Ja
Dykcenter
Ja
Biljard
Ja
Bordtennis
Ja

Vår service: Dygnet runt via TUI-appen

  • Gäller från 2024-05-01 till 2024-11-01
  • Gäller från 2024-11-01 till 2025-05-01

Service via TUI-appen

TUI-appen är det enklaste sättet att nå oss dygnet runt, när det passar dig. Via Fråga guiderna i appen kan du skicka meddelanden på svenska och få snabbt svar, både före och under din semester. Vi kan hjälpa dig att boka utflykter och hyrbil, ge dig restaurangtips och visa var du hittar den bästa shoppingen eller de finaste stränderna. Självklart kommer vi också att hjälpa till med praktiska frågor som kan dyka upp, så att du får en skön och avkopplande semester. Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå oss på telefon.

Så här kommer du till hotellet

Flygtid

Din restid beror på vilket flyg du väljer. Cirka 13 tim från Stockholm-Arlanda inklusive mellanlandning i Doha.

Transfertid

Transfer från och till flygplatsön vid ankomst och hemresa ingår i resans pris. Du körs i en snabbgående motorbåt på ungefär 45 minuter.

Tänk på att en längre väntetid ibland kan uppstå innan båten lämnar flygplatsön, om det är så att fler ankommande flyg ska inväntas. Var också beredd på att båtfärden ibland kan bli skumpig och lämpa sig dåligt för gäster med nedsatt rörlighet eller hälsa.

Vid flygförseningar eller ogynnsamma väderförhållanden kan det enstaka gånger inträffa att man vid ankomsten måste övernatta på en annan ö.