Resor
till
Makarska-rivieran

Pris från

...

Våra hotell

36 st

Prisnivå

Prisexempel från Makarska
  • Enkel middagca 80:-
  • 1 liter vattenca 10:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaKuna (HRK)
  • Tidsskillnad0 timmar
  • HuvudstadZagreb
  • SpråkKroatiska
  • Folkmängd4 171 000

Resor till Makarska-rivieran

Makarska-rivieran

Vårt flyg till romarstaden Split tar dig på bara tre timmar till de charmiga resmålen längs Makarska-rivieran och skärgårdens öar. Här ligger en rad idylliska byar mellan hav och berg.

Regionen Dalmatien är känd för sin vackra natur. Tänk pinjeträd, dramatiska berg, gröna öar, klapperstensstränder och kristallklart vatten. I byarna finns både mysiga strandpromenader och kulturhistoria. Små trivsamma restauranger serverar grillad fisk och närodlade grönsaker till rimliga priser.

Kroatiens bästa strandhotell
Direkt vid stranden i Igrane ligger våra två fina hotell av märket TUI Blue For Two – något av det bästa man kan hitta i Kroatien. Allt från rum till pooler, restauranger, spa och sportfaciliteter är designat för dig som reser utan barn. Familjehotellet Blue Star Medora Auri har bästa läge vid promenadstråket nära stranden i Podgora. Och om du vill bo på ett örnnäste med strålande havsutsikt, ta en titt på vårt TUI Blue Jadran som fått toppbetyg av våra resenärer.

Välj mellan nio resmål
Det finns gott om idylliska små strandbyar, som Podaca och Gradac. I Igrane hittar du våra barnfria TUI Blue-hotell. Gillar du mellanstora badorter med både vardagsliv och turistkvarter passar Podgora eller Tucepi. Ett ännu större utbud finns i staden Makarska och på öarna Brac och Hvar. Slutligen kan du välja storstaden Split med allt från museer och shoppinggallerior till en urcharmig gammal stadsdel.

Våra resmål på Makarska-rivieran

Podgora

Podgora

3 hotell
Från
Mysig semesterort i hjärtat av Makarska-rivieran. Med kilometerlång strand, strandpromenad, restauranger och vårt fina Blue Star-hotell som ligger direkt vid stranden.
Igrane

Igrane

2 hotell
Från
Charmig by med klapperstensstrand, gränder, klocktorn och fiskrestauranger. Du kan bo på våra TUI Blue For Two som hör till Kroatiens bästa boenden för vuxna utan barn.
Makarska

Makarska

5 hotell
Från
Färgstark badort och småstad där du hittar allt från kilometerlånga stränder till kvällsnöjen, genuina restauranger och charmiga gamla kvarter med en livlig marknadsplats.
Brac

Brac

7 hotell
Från
Skärgårdens mest mångsidiga ö med stränder, vandringsleder, äventyrssporter och charmiga byar. Välj mellan hamnstaden Supetar och Bol vid den gyllene stranden Zlatni Rat.
Tucepi

Tucepi

5 hotell
Från
Harmonisk badort med stränder, småbåtshamn, mysiga restauranger och vackra promenadstråk. Ytterligare ett plus är att du bor bara några kilometer från staden Makarska.
Split

Split

9 hotell
Från
Staden som ger dig reseminnen för livet med sin romantiska atmosfär, sitt romerska kejsarpalats, caféer i hamnen och mysiga restauranger inne i de vindlande gränderna.
Hvar

Hvar

3 hotell
Från
Naturskön ö som blivit ett jetset-resmål tack vare klubblivet och yachthamnen i den charmiga hamnstaden, där trendiga restauranger ligger vägg i vägg med medeltidspalats.
Nyhet
Podaca

Podaca

1 hotell
Från
Idyllisk liten by på den södra delen av Makarska-rivieran, med flera klapperstensstränder, genuina restauranger och ett avstressande tempo. Du bor nära färjan till ön Hvar.
Nyhet
Gradac

Gradac

1 hotell
Från
Gradac är en lugn och mysig by som ligger sydligast av alla resmål på Makarska-rivieran. Här finns stränder med klart vatten, fina cykel- och vandringsleder.
Visa alla (9)

Restyper på Makarska-rivieran