Resor
till
Dominikanska republiken

Pris från

...

Våra hotell

30 st

Prisnivå

Prisexempel från Cabarete
 • Pizzaca 50:-
 • 1 liter vattenca 10:-

Fakta

Visa all fakta
 • ValutaDominikanska pesos (DOP)
 • Tidsskillnad-5 timmar
 • HuvudstadSanto Domingo
 • SpråkSpanska
 • Folkmängd10 650 000

Resor till Dominikanska republiken

Dominikanska republiken

Res till Dominikanska republiken om du söker ett Karibien för alla plånböcker. På Punta Canas vita stränder kan du bo med All Inclusive av bästa märke. I Cabarete möts du av skön småstadskänsla och lever billigt.

Att du är i Karibien märks på det tropiska klimatet och de långa, ljusa, palmkantade stränderna. I det turkosskimrande havet är medeltemperaturen 26–28 grader och korallreven är perfekta för snorkling och dykning.

Karibiska rytmer

Överallt hör du medryckande dansmusik – på stranden, från barerna, i butiker och taxibilar. I Dominikanska republiken är det inte minst merengue och bachata som man älskar att röra höfterna till. Livsglädjen smittar av sig och det är svårt att inte bli förtjust i befolkningen med sitt blandade ursprung från både Afrika, Europa, USA och Asien.

Regnskog och kolonialstäder

En bit in från kusten väntar regnskogsklädda berg, vattenfall och odlingar av sockerrör. Det är klart värt att göra en utflykt till huvudstaden Santo Domingo, Karibiens äldsta stad med kyrkor och palats från spanjorernas första tid i Nya världen. I de mysiga kolonialkvarteren är stämningen hög bland matstånd, klubbar och musikbarer.

Välj mellan sex resmål

För familjer, par och alla andra som vill ha en skön (och prisvärd!) allt-i-ett-semester har vi flera tips:

 • I Punta Cana kan du kombinera lyxig All Inclusive vid vita stränder med utflykter till den coola huvudstaden Santo Domingo.
 • Playa Dorada har hotell där mat, sport och underhållning ingår.
 • Cabarete och Las Terrenas har mer av shoppingstråk, restauranger och musikbarer med karibiska rytmer. Här lever du dessutom billigare än på mer lyxinriktade platser i Karibien.
 • Samana är känt för sina vita stränder på en halvö.
 • Bayahibe är en liten semesterort där du kan varva bad vid både strand och klippor.

Våra resmål i Dominikanska republiken

Punta Cana

Punta Cana

22 hotell
Från
Exklusiv paradiskust med ranka palmer på vita stränder och All Inclusive-hotell av högsta klass.
Playa Dorada

Playa Dorada

2 hotell
Från
Välordnat resmål med palmkantade stränder, vattensporter och många aktiviteter inom hotellen. Du bor nära hamnstaden Puerto Plata och de flesta hotell har All Inclusive.
Cabarete

Cabarete

3 hotell
Från
Livlig badort med restauranger, småbutiker och musikbarer invid långa stränder. Cabarete är populärt bland kitesurfare och alla våra hotell har bästa strandläge.
Samana

Samana

2 hotell
Från
Färgstark karibisk semesterstad på en vacker halvö vid bukten där tusentals knölvalar samlas under vårvintern. Bo centralt med All Inclusive eller på ”Bacardi Island”.
Las Terrenas

Las Terrenas

3 hotell
Från
Mysig badort vid milslånga stränder på Samanahalvön. Bra val om du vill kombinera karibiskt strandliv med småstadsatmosfär, shopping och många spännande restauranger.
Bayahibe

Bayahibe

1 hotell
Från
Här bor du direkt vid havet med All Inclusive, nära både palmkantade stränder och en trivsam liten fiskeby. Dessutom i utkanten av en av landets största nationalparker.
Rio San Juan

Rio San Juan

0 hotell
Från
Här väntar ett fint All Inclusive-hotell direkt vid stranden. De tropiska omgivningarna är rofyllda, inom hotellet finns allt från spa till vattensport och underhållning.
Costa Dorada

Costa Dorada

0 hotell
Från
Ett harmoniskt litet resmål med två fina All Inclusive-resorter, som båda ligger direkt vid en av kustens finaste stränder strax utanför hamnstaden Puerto Plata.
Bahia de Maimon

Bahia de Maimon

0 hotell
Från
Vid den långgrunda stranden ligger två hotell med restauranger, pooler, tennis och vattensporter. Det här är ett bra val för familjer som vill ha en bekväm resortsemester.
Visa alla (9)

Restyper i Dominikanska republiken