Hotell i Albanien

Här hittar du hela vårt utbud av hotell när du ska resa till Albanien. Vi har valt de bästa hotellen som Albanien har att erbjuda för att kunna säkerställa att din semester blir så bra som möjligt. Oavsett om du reser själv, med familjen, hela tjocka släkten eller kompisgänget är vi säkra på att du kommer hitta ett hotell som passar just dig. Ta några minuter och hitta just ditt drömhotell!

Hotelltips

Bästa hotellen i Albanien

Det kan vara svårt att veta vilket det bästa hotellet i Albanien är för just dig. Därför har vi samlat hela vårt utbud här! Du kan själv lätt sortera listan och hitta det bästa hotellet i Albanien efter just dina behov. Vi har något för alla smaker, oavsett om du är ute efter det perfekta hotellet för hela familjen, ett lyxigt spahotell eller kanske letar efter ett bekvämt All Inclusive-hotell i Albanien. Tre hotell som är särskilt populära bland våra kunder är Gloria Palace & Spa, Epidamn White Sensation och Melia Durres.

Familjehotell i Albanien

Hotell behöver inte bara betyda övernattning! Stora och små kan ha väldigt roligt på ett familjevänligt hotell. Om du letar efter ett familjehotell i Albanien har vi två tips: Oricon Coast, som har barnpool, vattenrutschbanor, lekplats och underhållningsprogram för barn, och Sandy Beach, som har internationell barnklubb, lekplats och en separat avdelning av poolen för de yngsta i familjen.

Bästa hotellen för vuxna i Albanien

Letar du efter ett hotell för vuxna i Albanien? Då kan vi rekommendera Gloria Palace & Spa, som ligger precis vid stranden och är ett av våra mest exklusiva hotell i Albanien, och det lyxiga Melia Durres.

Billigaste hotellen i Albanien

Är du ute efter en prisvärd semester i Albanien kan du sortera listan efter lägsta till högsta pris på just de datum du är intresserad av.

Vill du se hotell på fler resmål? Du hittar alla våra hotell här »