Bästa swim up-hotellen för barnsemestern

2019-05-02
Carl J
Ett härligt hotell med avkoppling och familjeaktiviteter lägger grunden för den perfekta semestern med barn. Du vaknar, utvilad och invirad i lakanen och sträcker på dig. Medelhavets salta dofter är kvar sedan igår när ni kom fram. Familjen är äntligen samlad på swim up-hotellet.

Du tar ett par steg ut på terrassen, gäspar och smakar på den ljumma och salta havsbrisen. Solen träffar fötterna på golvplattorna. Den har legat på sådär precis lagom länge. Ni är sugna på frukost, men först ett dopp. Du föser dig försiktigt ut från er stege och terrass, ut i swim up-poolen. Svalkande, avkopplande och sakta börjar du förstå att ni äntligen är på semester. Du har skämt bort dig och hela familjen, och det känns guld värt.

Swim up nära till hands

Är du strand- eller pooltypen? Frågan har du säkert fått någon gång och på TUI Family Life behöver du inte välja. De är på många sätt de bästa hotellen för familjen - alltid strandnära och med framförallt flera pooler, naturligtvis både för stora och små. Du behöver inte åka runt halva jordklotet för att hitta familjens egen swim up att simma och plaska i. Att flyga till Rhodos eller Cypern landar på runt fyra timmar.

Privat poolområde – perfekt för familjeresor

Att hitta den bästa och soligaste platsen på stranden kan vara lika kämpigt som att få ihop vardagen med att lämna och hämta barnen. Fast, vänta nu… det som händer i vardagen stannar i vardagen. Det är mycket lättare att promenera ut ur ditt rum och ha din egen privata pool inom några meters räckhåll. Slipp bära på ett dussin strandväskor, egna handdukar, dricka och snacks. Kånka hockeytrunkar, lortiga fotbollsskor och bandyklubbor känns ganska gjort vid det här laget, eller hur?

Stressfri semester med barn

Hämta en drink, masa över till solstolen och luta dig tillbaka på din swim up-terrass medan barnen plaskar på. Eller släpp handbromsen och gör bomben bredvid dem. Spendera så mycket eller så lite tid i vattnet du vill, men ett hett tips är att lämna balkongmöblerna på land åtminstone...

Få boutique och romantik med hela familjen

Att resa med barn betyder ofta anpassning och kompromisser till andra och varandra. Den romantiska weekendresan eller känslan av boutiquehotell hägrar. Det ena förtar inte det andra. Det finns ingen anledning att inte få allt på samma gång - sol och bad med familjen i en unik, stilren och avkopplande arkitektur och miljö. Vi vill anpassa oss till er, så får ni tid att skapa minnen och höjdpunkter tillsammans. På tal om höjdpunkter hjälper vi dig gärna på traven:

Liknande inlägg

RIU - från paradisstrand till storstad

RIU-hotellen har många återkommande gäster, mat i toppklass, service utöver det vanliga och alltid bra lägen. Vad du kanske inte visste är att RIU finns både på paradisöar och i glittrande storstäder. Här är några fantastiska RIU-hotell du bör boka snarast.
Towe A Towe A 2019-09-16

Kanarieöarna för två – stor tipsguide

På Kanarieöarna finns alla ingredienser för en lyckad semester på tu man hand. Det gäller vare sig du reser med din partner, syrra eller tennistränare. Och vare sig ni är ute efter smålyxig avkoppling, nya intryck, kulinariska höjdare eller äventyrssport. Här är tipsguiden som hjälper dig att hamna rätt.
Astrid S Astrid S 2019-09-14

Bangkoks bästa streetfood

Bangkoks gatumat klassas som en av de bästa i världen och det är lätt att förstå varför. I varje hörn står en matvagn, det osar och röker och en doft av fisksås, citrongräs och chili slår emot dig. Fortsätt läsa om du inte vill missa Bangkoks absolut bästa streetfood under ditt nästa besök.
Towe A Towe A 2019-09-06

Vad är medelhavsklimat?

Drömmer du ibland om att flytta till ett varmare klimat när vindarna blir svalare och mörkret sakta men säkert börjar smyga sig på här hemma? Många av oss svenskar gillar nog att åka till den del av världen där det är ett skönt och behagligt medelhavsklimat och värmen håller i sig långt in på hösten. Men vad är det då som kännertecknar ett medelhavsklimat?
Ulrica T Ulrica T 2019-08-28