Bästa swim up-hotellen för barnsemestern

Ett härligt hotell med avkoppling och familjeaktiviteter lägger grunden för den perfekta semestern med barn. Du vaknar, utvilad och invirad i lakanen och sträcker på dig. Medelhavets salta dofter är kvar sedan igår när ni kom fram. Familjen är äntligen samlad på swim up-hotellet.

Du tar ett par steg ut på terrassen, gäspar och smakar på den ljumma och salta havsbrisen. Solen träffar fötterna på golvplattorna. Den har legat på sådär precis lagom länge. Ni är sugna på frukost, men först ett dopp. Du föser dig försiktigt ut från er stege och terrass, ut i swim up-poolen. Svalkande, avkopplande och sakta börjar du förstå att ni äntligen är på semester. Du har skämt bort dig och hela familjen, och det känns guld värt.

Swim up nära till hands

Är du strand- eller pooltypen? Frågan har du säkert fått någon gång och på TUI Blue For Families behöver du inte välja. De är på många sätt de bästa hotellen för familjen - alltid strandnära och med framförallt flera pooler, naturligtvis både för stora och små. Du behöver inte åka runt halva jordklotet för att hitta familjens egen swim up att simma och plaska i. Att flyga till Rhodos eller Cypern landar på runt fyra timmar.

Privat poolområde – perfekt för familjeresor

Att hitta den bästa och soligaste platsen på stranden kan vara lika kämpigt som att få ihop vardagen med att lämna och hämta barnen. Fast, vänta nu… det som händer i vardagen stannar i vardagen. Det är mycket lättare att promenera ut ur ditt rum och ha din egen privata pool inom några meters räckhåll. Slipp bära på ett dussin strandväskor, egna handdukar, dricka och snacks. Kånka hockeytrunkar, lortiga fotbollsskor och bandyklubbor känns ganska gjort vid det här laget, eller hur?

Stressfri semester med barn

Hämta en drink, masa över till solstolen och luta dig tillbaka på din swim up-terrass medan barnen plaskar på. Eller släpp handbromsen och gör bomben bredvid dem. Spendera så mycket eller så lite tid i vattnet du vill, men ett hett tips är att lämna balkongmöblerna på land åtminstone...

Få boutique och romantik med hela familjen

Att resa med barn betyder ofta anpassning och kompromisser till andra och varandra. Den romantiska weekendresan eller känslan av boutiquehotell hägrar. Det ena förtar inte det andra. Det finns ingen anledning att inte få allt på samma gång - sol och bad med familjen i en unik, stilren och avkopplande arkitektur och miljö. Vi vill anpassa oss till er, så får ni tid att skapa minnen och höjdpunkter tillsammans. På tal om höjdpunkter hjälper vi dig gärna på traven: