Vad sägs om att spendera ledigheten på någon av de populära Kanarieöarna? Eller med härligt poolhäng på ett All Inclusive-hotell i Egypten, total avkoppling på Kap Verdes ändlösa stränder eller i tropisk värme i Thailand?

Osäker på vilka datum som gäller för sportlovet 2021 i landet? Se nedan.

Sportlovsveckor 2021

Sportlovet infaller mellan veckorna sju och tio, beroende på var du bor.

• Vecka 7 (Göteborg, Jönköping, Borås m fl.): Måndag 15 februari – söndag 21 februari.
• Vecka 8 (Malmö, Uppsala, Örebro m fl.): Måndag 22 februari – söndag 28 februari.
• Vecka 9 (Stockholm, Karlstad, Borlänge m fl.): Måndag 1 mars – söndag 7 mars.
• Vecka 10 (Luleå, Östersund, Sundsvall m fl.): Måndag 8 mars– söndag 14 mars.

Vad sägs exempelvis om några varma dagar under solen på Kanarieöarna, eller en weekendresa till storstadspulsen i London? Oavsett vad som lockar, hittar du det här på TUI. Trevlig sportlovsresa!

*Villkor

Generella villkor

Eventuella prisexempel gäller per person och kan komma att justeras. Eventuell "upp-till-rabatt" gäller per bokning. Erbjudanden gäller nybokningar för charterpaket med flyg + hotell, ej endast flyg eller avresor med reguljärflyg om inte annat anges. Eventuella tillägg tillkommer. Platsantal är begränsat. TUI reserverar sig för eventuella korrekturfel.

Kampanj- och rabattkoder generellt

En kampanjkod anger du i sista steget när du bokar din resa, innan betalning, efter det rabatteras ditt pris. Rabatt med kampanjkod gäller även på resor med sänkta priser men kan inte kombineras med andra kampanj- och rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt.