Sportlovet närmar sig! Vad sägs om att spendera ledigheten på någon av de populära Kanarieöarna Gran Canaria, Teneriffa, Lanzarote eller Fuerteventura? Eller varför inte med härligt poolhäng på ett All Inclusive-hotell i Egypten, total avkoppling på Kap Verdes ändlösa stränder eller i tropisk värme i Thailand? Föredrar du istället en weekendresa och storstadssemester så tipsar vi om spännande och populära resmål här.

Osäker på vilka datum som gäller för sportlovet i landet? Se nedan.

Tips & inspiration

Hotell på Kanarieöarna där All Inclusive ingår

Vill du veta exakt vad din semesterresa kommer att kosta och att det alltid finns mat som hela familjen gillar? Då kan det vara läge att boka ett hotell där All Inclusive ingår i priset. Här listar vi hotell på Kanarieöarna där All Inclusive ingår i priset.
Towe A Towe A 2019-08-20

Kap Verdes bästa stränder - 6 tips

Kap Verdes bästa stränder hittar du på . Glöm solstolar som står för tätt, bli duschad av grannens solspray eller paxa plats före solen går upp. Här råder lugnet, du kan promenera länge utan att möta en enda person och risken för trängsel existerar inte.
Towe A Towe A 2019-06-24

Kombinationsresa i Thailand – för en maxad semester

Drömmer du om små thailändska paradisöar med vita stränder och konstant hängmatteläge? Eller är det färgstarka marknader, brett utbud av restauranger, barer och lyxhotell du längtar efter? Känns det omöjligt att välja? Lugn, du behöver inte. Du kan få både avkopplande strandhäng, thailändskt vardagslunk och pulserande cityliv på en och samma resa.
Lina B Lina B 2019-06-27

Dykparadiset vid Röda havet

Flygresan till solsäkra Egypten är förhållandevis kort, men möjligheterna i detta tropiska dykparadis är närmast oändliga. Vid Röda havet väntar en ständigt skinande sol, gyllene sandstränder och förtrollande färgprakt under ytan.
Towe A Towe A 2019-09-04

Sportlovsveckor

Sportlovet infaller mellan veckorna sju och tio, beroende på var du bor.

• Vecka 7 (Göteborg, Jönköping, Borås m fl.): Måndag 10 februari–söndag 16 februari.
• Vecka 8 (Malmö, Uppsala, Örebro m fl.): Måndag 17 februari–söndag 23 februari.
• Vecka 9 (Stockholm, Karlstad, Borlänge m fl.): Måndag 24 februari–söndag 1 mars.
• Vecka 10 (Luleå, Östersund, Sundsvall m fl.): Måndag 2 mars– söndag 8 mars.

Vad sägs exempelvis om några varma dagar under solen på Kanarieöarna, eller en weekendresa till storstadspulsen i London? Oavsett vad som lockar, hittar du det här på TUI. Trevlig sportlovsresa!

*Villkor

Generella villkor
Eventuella prisexempel gäller per person och kan komma att justeras. Eventuell "upp-till-rabatt" gäller per bokning. Erbjudanden gäller nybokningar för charterpaket med flyg + hotell, ej endast flyg eller avresor med reguljärflyg om inte annat anges. Eventuella tillägg tillkommer. Platsantal är begränsat. TUI reserverar sig för eventuella korrekturfel.

Kampanj- och rabattkoder generellt
En kampanjkod anger du i sista steget när du bokar din resa, innan betalning, efter det rabatteras ditt pris. Rabatt med kampanjkod gäller även på resor med sänkta priser men kan inte kombineras med andra kampanj- och rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt.