Hotell på Kanarieöarna där All Inclusive ingår

Vill du veta exakt vad din semesterresa kommer att kosta och att det alltid finns mat som hela familjen gillar? Då kan det vara läge att boka ett hotell där All Inclusive ingår i priset. Här listar vi hotell på Kanarieöarna där All Inclusive ingår i priset.

Hotell på Gran Canaria där All Inclusive ingår i priset

RIU Vistamar

Med ett drömläge på Gran Canaria, högt uppe på en kulle med milsvid utsikt, ligger RIU Vistamar. Alla rum har havsutsikt, flera uppvärmda pooler och hotellbuss ned till en av öns vackraste stränder Amadores.

riuvistamar

RIU Gran Canaria

Riu Gran Canaria hittar du i Las Meloneras. Flera pooler, vattenrutschkanor, träningsrum och fyra olika restauranger. Varför inte bada i denna härliga infinitypool i vinter?

riugrancanaria

RIU Papayas

Riu Papayas i Playa del Ingles har en härlig trädgård med solterrass, pool och poolbar. Tre olika restauranger, träningsrum och hotellet har gratis buss till stranden flera gånger om dagen.

riupapayas

Taurito Valle

Hotell Taurito Valle ligger i dalen Playa Taurito. Här finns uppvärmd hotellpool, spa, tennis och fritt inträde till Tauritos härliga vattenland.

taurito

Hotell på Teneriffa där All Inclusive ingår i priset

Riu Buena Vista

Riu Buena Vista ligger i lilla Playa Paraiso direkt vid havet. Här finns ett stort uppvärmt poolområde, gym, tre restauranger och en internationall barnklubb.

riubuena

Blue Star Costa Los Gigantes Resort

Blue Star Costa Los Gigantes Resort har fokus på att gästerna ska ha roligt! Två poolområden med hela sex pooler, high ropes bana, minigolf, bollhav, bio, spelhall, spa och barnklubb.

bluestargigantes

Hovima Costa Adeje

Det barnfria hotellet Hovima Costa Adeje ligger i Playa de Fañabe med närhet till butiker, barer och restauranger. Två pooler, spa, träningsrum och tennis samt en fantastisk utsikt över Atlanten.

acteneriffa

Fler hotell på Teneriffa där All Inclusive ingår

Hotell på Lanzarote där All Inclusive ingår i priset

Riu Paraiso Lanzarote Resort

Riu Paraiso Lanzarote Resort får du stort poolområde med fyra pooler och en kort promenad till stranden, shopping och restauranger. Spa, gym, biljard, lekrum, lekplats och internationell barnklubb.

riulanzarote

Lanzarote Village

Lanzarote Village ligger nära den långa sandstranden och har pool, barnpool, tennis och bastu. Det finns internationell barnklubb, lekplats och extra bonus är att transfertiden enbart är 15 minuter.

lanzarotevillage

Alyssa Suites

Alyssa Suites strax utanför Playa Blanca på Lanzarote och rum för större familjer. Läget är lugnt och poolområdet med uppvärmd pool och barnpool är härligt att spendera lata dagar vid.

alyssa

Fler hotell på Lanzarote där All Inclusive ingår

Hotell på Fuerteventura där All Inclusive ingår i priset

RIU Oliva Beach Resort

Riu Oliva Beach Resort ligger direkt på sanddynerna och den bredaste sandstranden på Fuerteventura. Det finns två poolområden, fyra restauranger, gym, lekplats och shower på kvällen.

riuoliva

TUI Magic Life Fuerteventura

Här finns något för alla! På TUI Magic Life Fuerteventura står träning i fokus men du bor också granne med den härliga sandstranden. Varför inte testa mountainbike, kanoter, vindsurfing, zumba, aerobics, tennis, fotboll eller beachvolley? Här hittar du också internationall barnklubb, stort poolområde och fyra olika restauranger.

magiclifefv

Robinson Club Esquinzo Playa

Fantastiska Robinson Club Esquinzo Playa är ett sportigt hotell med strandläge. Välj mellan fem pooler, flera restauranger och massor av aktiviteter. Vissa kvällar anordnas strandpartyn, de har lagunpool med utsikt mot Atlanten och barnen har en egen pool med vattenrutschkana.

robinsonfuerte

Fler hotell på Lanzarote där All Inclusive ingår