TUI Blue Village

Hotell nära havet skapade för ljusa stunder.

TUI Blue Village ligger alltid vid havet och har en inbjudande atmosfär som tilltalar nordiska gäster. Här är alla stunder ljusa. Det lätt att umgås, oavsett om man är en familj i flera generationer, ett par eller ett kompisgäng. Det är en plats där havet och stranden möter mysiga lounger, stora poolområden, barer och restauranger.

Vi har suddat ut gränsen mellan ute och inne, och låter kontraster som lugnt och lekfullt mötas. Det finns gott om utrymme om man vill hänga, leka, spela eller prova på en avkopplande eller sportig aktivitet.

Upplev stunder tillsammans

Rummen är ljusa, rymliga och smakfullt inredda och du hittar de senaste trenderna både i vårt träningsprogram och på restaurangernas menyer. Förutom god mat och dryck, väntar snacks vid poolen, glass till barnen och drinkar till kvällsunderhållningen. Hos TUI Blue Village är alla välkomna och du som längtar efter att uppleva härliga stunder tillsammans kommer trivas extra bra.

Alltid på TUI Blue Village

  • Stora poolområden, barnpool, skuggad babypool

  • Bamse, barnklubbar och T-bots

  • Stora bufféer, tavernamiddagar och Thea's Coffe Shop

  • Aktiviteter och underhållning

  • Välutrustade gym och träningspass

Mat och dryck

Välj mellan stora bufféer, specialrestauranger och take-away-latte.

Bufféer med världens kök

Utbudet i huvudrestaurangen är inte bara stort, det är framför allt omväxlande, hälsosamt och aptitretande. Vare sig du gillar pasta, skaldjur, grillat, vegetariskt eller veganskt hittar du vad du söker, och barnen har sin egen buffé. Här får du uppleva smaker från jordens alla hörn, från asiatiskt och mexikanskt till värdlandets egna specialiteter.

Tavernan

Family Style Dining är konceptet för vår omtyckta sidorestaurang. Vid sittande bord blir ni serverade ett stort urval spännande smårätter som ni delar mellan er. Följt av dessert – för den som har någon plats kvar. En Tavernamiddag per vecka ingår i All Inclusive. Självklart kan du mot extra avgift gå dit så ofta du vill.

Café för finsmakare

Ett måste för kaffeälskare! Det är också hit du går för att njuta av färskpressade juicer, smoothies och läckra bakverk. Här serveras kvalitetskaffe i olika varianter, gjort i riktiga espressomaskiner av hotellets barista. Ingår inte i All Inclusive, det du beställer betalas kontant eller sätts upp på din räkning.

Vi fyller ditt kylskåp

Bekvämt välkomstpaket för alla som bor i lägenhet och inte vill gå ut och handla direkt. Strax innan du kommer laddar vi kylen och skafferiet. Detta ingår: en kartong ägg, bröd, margarin, ost, marmelad, mjölk, apelsinjuice, yoghurt, burk pulverkaffe, tepåsar och socker. Dessutom ingår en flaska vin, fyra öl, fyra cola och tre liter mineralvatten. Pris cirka 320 kr, beställ välkomstpaketet samtidigt som du bokar resan. Välkomstpaketet går att boka för dig som ska bo på TUI Blue Nausicaa Beach.

Sport och fitness

Massor av träningsmöjligheter, vare sig du gillar tränings-pass eller fotboll.

Träning

Häng med på cykelturer i omgivningarna eller löprundor som går på morgonen. På TUI Blue Atlantica Aegean Park kan du följa med på hiking vid soluppgången till toppen av berget som ligger granne med hotellet. På hotellen finns välutrustade gym för cirkelträning som bygger upp både styrka och kondition. Eller så kan du ta del av trendiga nya sporter från Teqball (fotbollspingis) till Aquaboard (träning på surfbräda).

Sport, lek och tävlingar

Vattengympa, basket och tävlingar är andra glädjeämnen på TUI Blue Village. Våra internationella sportvärdar ordnar turneringar och lekfulla utmaningar för alla som vill. Och det finns alltid multicourt för olika bollsporter som basket. Ofta finns även beachvolleyboll, tennis, boule och pingis, se under respektive hotell.

För barn och ungdomar

Klubbar, aktiviteter och mötesplatser för alla åldrar från 0 till 15 år. På TUI Blue Village finns alltid något kul att göra för barnen, hela dagarna och före eller efter middagen på kvällen. Några exempel på vad de kan se fram emot är minidisco, ansiktsmålning och glada överraskningar kring poolen.

Bamseklubben 3-6 åringar

Kostnadsfri barnklubb med utbildade ledare och pedagogisk upplägg med samling, saga, pyssel, utevistelse, uppdrag från farmors magiska skåp och till sist Bamses ”hej då”-sång. Bamse besöker klubben 2–3 gånger per vecka. Passen bokas ett och ett på plats. Efter ankomst väljer ni själva från klubbens schema med dagliga tvåtimmarspass, vissa med skandinaviska och andra med engelsktalande ledare.

Storbarnsklubben för 7–12-åringar

Här får barn i låg- och mellanstadieåldern sina egna semesterminnen, utan kostnad. Nere på plats är det bara att anmäla sig till valfritt antal pass med skandinaviska eller engelsktalande ledare, du ser en översikt av tillgängliga språk när du bokar. Exempel på aktiviteter kan vara sport, piratäventyr, experiment och konsten att bygga drakar.

The Hangout för 12–15-åringar

Mötesplatsen för tonåringar på TUI Blue Village. En frizon dit varken småbarn eller föräldrar får komma. Öppet alla dagar, utan kostnad eller föranmälan. Bara dyk upp och stanna så länge du vill. Någon gång om dagen – eller ibland på kvällen – ordnas en gemensam aktivitet av vår skandinaviska eller engelsktalande ledare. Det kan vara film, musik, tävlingar eller något helt annat.

Baby Lounge & tillval

Baby Lounge är en lugn oas för dig med barn under två. Hit kan ni dra er undan för matning, blöjbyte och en stunds vila från solen.

Släpa inte med dig mer än nödvändigt. På alla TUI Blue Village finns flera barnartiklar att förboka hemifrån som barnvagn av sulkytyp, barnstol, spjälsäng och annat.

Få besök av Bamse

På TUI Blue Village Nausicaa Beach kan du ta chansen att överraska barnen med ett besök av världens snällaste björn Bamse, under semestern. Bamse knackar på dörren och umgås en stund med barnen där de får möjlighet att leka och ha roligt tillsammans. Besöket varar cirka 15 minuter och förbokas hemifrån eller på hotellet i mån av plats, mot extra kostnad.

Simskola för alla åldrar

När man kan simma öppnar sig en ny värld. Se exakt datum för simskolan under respektive hotell.

Simskola från 4 år

För barn med vattenvana. Steg för steg lär sig barnen flyta på rygg, dyka på djupt vatten, simma på rygg och mage. Simskolan leds av certifierade siminstruktörer som är nordisk- eller engelsktalande och består av fem pass à 30 minuter. Bokas hemifrån senast sju dagar före avresa. Se exakta datum under respektive hotell. Det går även att boka på hotellet i mån av plats. Många lär sig grunderna på en vecka. De barn som är med två veckor/tio lektioner garanteras att lära sig simma minst tio meter.

Rescue Academy och privat simlektion

Rescue Academy passar simkunniga barn från 9 år, här lär sig barnen grundläggande livräddning och har möjlighet att utvecklas i sin simteknik. Bokas på plats.

Privat simlektion 1–1, enskild undervisning för barn och vuxna som vill utveckla sin simteknik. Passet är 30 minuter och bokas på plats.

Ett första simtag

Låt ditt barn bli vän med vattnet. Parent & Toddler Swim leds av siminstruktörer och är utformat för att uppmuntra både föräldrar och barn att få en god vattenvana och stärka självförtroendet att själv röra sig i vattnet. Du som förälder är med och badar tillsammans med barnet. Parent & Toddler Swim är för barn under 4 år och erbjuds helt kostnadsfritt, varje session är ca 30 minuter.

Vår service

Allt är riggat för en bekymmerslös semester – på dina egna villkor.

TUI Blue Village-värdarna

På TUI Blue Village lyder mottot Don’t worry, be happy. Servicevärdarna är tillgängliga varje dag när du vill ställa frågor, be om tips eller boka utflykter, cykel eller hyrbil. När servicevärdarna går runt i poolområdet kan du boka och betala utflykter utan att behöva lämna solstolen. I Blue Village-teamet ingår både nordiska och internationella servicevärdar. Dessutom träffar du även barnklubbsvärdar, sportvärdar och showvärdar. Plus förstås hotellets egen hjälpsamma personal.

Inspiration

Låt dig inspireras av våra artiklar med tips och personliga berättelser från TUI Blue Village.

En dag i Bamseklubben

En dag i Bamseklubben

Följ med på en dag i Bamseklubben på TUI Blue Village! Här berättar vi om hur vi gör varje dag på TUI till ett oförglömligt semesterminne. För barnen kan vilken dag som helst på Bamseklubben bli semesterns bästa äventyr!

8 anledningar till att välja TUI Blue Village

8 anledningar till att välja TUI Blue Village

TUI Blue Village är våra hotell som ligger nära havet och är skapade för ljusa stunder. Här finns något för alla från barnfamiljer till par. Men vad är det som gör dessa hotell så populära? Här kommer 8 skäl till att besöka TUI Blue Village-hotellen.

Bilder från våra TUI Blue Village

Upptäck våra TUI Blue Village-hotell genom våra bilder.

(Placeholder)
(Placeholder)
(Placeholder)
(Placeholder)
(Placeholder)
(Placeholder)

FAQ

Kan jag behålla rummet på hemresedagen?

Ja, på våra TUI Blue Village kan du som har en sen hemflygning oftast betala för att behålla ditt rum (eller få ett annat) efter den vanliga utcheckningstiden. Detta förbokas hemifrån samtidigt som du beställer resan. Hotellet försöker i möjligaste mån se till att du får behålla ditt eget rum, men går inte det får du byta till ett annat.

Hur bokar jag Bamseklubben?

Bamseklubben för barn 3-6 år är helt kostnadsfri och passen bokas ett och ett på plats.

Hur fungerar det med specialkost?

På våra TUI Blue Village-hotell kan vi servera en viss nivå av specialkost. Det handlar då framförallt om specialkost för kunder med glutenallergi, nötallergi och laktosintolerans.

På vissa av våra TUI Blue Village-hotell får du vid ankomst fylla i ett allergikort i receptionen. Vi rekommenderar även personer med särskilda behov att ta kontakt med våra guider via TUI-appen två veckor före avresa för att stämma av vad som gäller på just ditt hotell och resmål.