Njut av sköna temperaturer, tid tillsammans med familjen och skapa minnen för livet. I slutet av oktober är det fortfarande sommar på många av våra resmål kring Medelhavet, på Kanarieöarna och Dubai för att nämna några.

Populära Kanarieöarna

Öarna vi alltid återvänder till och som fortfarande är våra mest populära resmål. Här har du verkligen allt för en bekväm semester med upplevelser och hotell för alla smaker.

Kanarieöarna - tips & inspiration

*Villkor

Generella villkor

Eventuella prisexempel gäller per person och kan komma att justeras. Eventuell "upp-till-rabatt" gäller per bokning. Erbjudanden gäller nybokningar för charterpaket med flyg + hotell, ej endast flyg eller avresor med reguljärflyg om inte annat anges. Eventuella tillägg tillkommer. Platsantal är begränsat. TUI reserverar sig för eventuella korrekturfel.

Kampanj- och rabattkoder generellt

En kampanjkod anger du i sista steget när du bokar din resa, innan betalning, efter det rabatteras ditt pris. Rabatt med kampanjkod gäller även på resor med sänkta priser men kan inte kombineras med andra kampanj- och rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt.