Resor
till
Vietnam

Pris från

...

Våra hotell

25 st

Prisnivå

Prisexempel från Phu Quoc
  • Middag på restaurangca 80:-
  • 1 liter vattenca 5:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaDong (VDN)
  • Tidsskillnad+6 timmar
  • HuvudstadHanoi
  • SpråkVietnamesiska
  • Folkmängd92 700 000

Resor till Vietnam

Vietnam

Fler och fler vill upptäcka Vietnams tropiska stränder. Med TUI kan du resa dit med bekvämt charterflyg, direkt från Stockholm på bara elva timmar. På semesterön Phu Quoc möts du av regnskog, barfotastränder, fiskebyar och charmiga hotell.

Växande turism

Vietnam är idag ett land som utvecklas snabbt. Ekonomin har gått bra de senaste åren och det investeras mycket i turismen och därmed även i infrastrukturen. Idag är landet en mix av modernt och kolonialt där man fortfarande kan se spår från fransmän och amerikaner men också nyare influenser från deras asiatiska grannar. I storstäderna kan du hitta det allra senaste men det finns även små genuina städer där mötespunkten är de lokala marknaderna i floderna.

Phu Quoc, ett namn att lägga på minnet

Vietnams största ö och främsta sol- och badresmål är Phu Quoc. Tack vare öns nya internationella flygplats kan du flyga dit med världens modernaste passagerarflyg Boeing 787 Dreamliner.

Nonstopflygning på elva timmar

Dreamlinerplanen är inte bara fräscha, rymliga och mindre klimatpåverkande än andra. De gör det också möjligt att resa nonstop från Stockholm på cirka 10 tim 20 min, medan hemresan på grund av luftströmmar tar ungefär 11 tim 50 min. Reslängden är två veckor.

Harmoni och nya intryck

Phu Quoc är platsen där man tror att Vietnams turism kommer att växa som mest. Det byggs nya hotell och resmålet utvecklas hela tiden. Samtidigt kan du se fram mot ett rofyllt strandliv och spännande möten med Vietnams natur och kultur. Läs mer om ön och våra hotell i presentationen av Phu Quoc längre ner på den här sidan.

Restyper i Vietnam