Resor
till
Koh Hai

Pris från

...

Våra hotell

1 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • Enkel middagca 70:-
  • 1 liter vattenca 7:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaThailändska baht (THB)
  • Tidsskillnad+6 timmar
  • HuvudstadBangkok
  • SpråkThai
  • Folkmängdca 1 000

Resor till Koh Hai

Koh Hai

Den lilla paradisön Koh Hai har hög barfotafaktor och låg semesterpuls. Ta av dig klockan och ta dagarna som de kommer med sol, bad och avkoppling. Här är det enkelt att varva ned – på Koh Hai finns nämligen varken kommers, skräniga barer eller motortrafik. Du kommer hit med flyg till Krabi och bor i bungalow vid stranden.

Koh Hai är ett andningshål för dig som söker en semesterrytm som är så långt ifrån vardagsstress man kan komma. Runt omkring breder Krabis spektakulära skärgård ut sig med lodräta, grönklädda klippor som reser sig ur havet.

Bilfritt strandparadis

Koh Hai (som även kallas Koh Ngai) är en av öarna i Trangprovinsens skärgård söder om Koh Lanta och täcks till ytan av djungel, kokospalmer och vita stränder. Ön är i det närmaste obebodd och har bara en handfull bungalowhotell. Ett av dem är vårt Fantasy Resort som ligger vid Koh Hai Beach, en tre kilometer lång sträcka av ljus finkornig sand. Ett stråk med koraller finns en kort bit ut i vattnet, så det är lätt att snorkla direkt från stranden.

Total avkoppling

På Fantasy Resort är allt upplagt för en lugn semester. Dagarna förflyter med sol, bad, god mat och sköna stunder i skuggan under ett parasoll. Ta med en trave böcker och spel, här kan du ägna dig åt det du sällan har tid med hemma. Restaurangutbudet på ön finns på hotellen och Fantasy Resorts restaurang är en av de mest välbesökta.

Dyk bland clownfiskar

På hotellet finns även dykcentret Rainbow Diving som anordnar både dyk- och snorklingsutflykter. Med båt når du flera av Thailands mest berömda dykplatser.

Öluffa över dagen

Vill du se dig omkring är det lätt att ta en longtailbåt till någon av öarna i närheten. Du når exempelvis Koh Kradans vita stränder på bara 45 minuter. Är du sugen på mer av shopping och restaurangliv kan du göra en utflykt till Koh Lanta. Resan tar en timme med speedboat och två timmar med färja.

Restyper i Koh Hai