Resor
till
Belle Mare

Pris från

...

Våra hotell

7 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • Enkel middagca 130:-
  • 1 liter vattenca 4:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaMauritiska rupier (MUR)
  • Tidsskillnad+3 timmar
  • HuvudstadPort Louis
  • SpråkEngelska, franska
  • Folkmängdca 1 263 000 (Mauritius)

Resor till Belle Mare

Belle Mare

På östkusten, omkring Belle Mare, är Mauritius som allra mest paradisiskt, med vita stränder och kokospalmer. Några hundra meter från land löper ett flera mil långt korallrev där man kan snorkla i skydd från vågor.

Belle Mare är namnet på en av flera fina stränder längs Mauritius östkust. I närheten finns småstäder som Flacq och Bel Air, liksom även lugna strandresmål som Lafayette och Trou d’Eau Douce. Men de flesta hotellen ligger för sig själva direkt vid egna strandavsnitt.

Relaxat semesterliv med All Inclusive

Du kan promenera längs stranden, snorkla, göra båtutflykter, plöja semesterdeckare i palmernas skugga, prova vattensporter och haka på hotellens aktiviteter. Här i Belle Mare är det All Inclusive som gäller, och då ingår inte bara mat och dryck utan även utlåning av sportutrustning, träningspass, underhållning och annat (läs mer i hotellpresentationerna).

Gör en shoppingutflykt

När du vill se mer av folkliv, museer och butiksgator kan du göra en utflykt till öns huvudstad Port Louis. På ännu närmare håll finns marknaden i Flacq. Du kan också åka till Mauritius främsta badort Grand Baie med stränder, shoppingcenter och restauranger.

Se dig om på Mauritius

Som helhet är Mauritius en färgstark och mångsidig ö. Med suverän dykning och snorkling, stora sockerrörsodlingar, tropisk regnskog och charmiga franskkoloniala städer. Befolkningen har rötter i både Afrika, Europa och Asien, så det har blivit en spännande mix av kulturer.

Restyper i Belle Mare