Hotell i Chania

Här hittar du hela vårt utbud av hotell på resor till Chania. Vi har valt de bästa hotellen som Chania har att erbjuda för att säkerställa den bästa möjliga semestern för dig. Oavsett om du reser ensam, med familjen, som par eller i en grupp, kan du vara säker på att hitta ett hotell som passar dig. Ta en stund, låt dig inspireras och hitta ditt drömhotell.

Hotelltips

Bästa hotellen i Chania

Det kan vara svårt att veta vilket det bästa hotellet i Chania är för just dig. Därför har vi samlat hela vårt utbud här! Du kan själv lätt sortera listan och hitta det bästa hotellet i Chania efter just dina behov. Vi har något för alla smaker, oavsett om du är ute efter det perfekta hotellet för hela familjen, för kompisgänget eller till parresan.

Familjehotell i Chania

Om du reser med familjen till Chania kan vi rekommendera Civitel Akali, som har pool och ligger centralt i Chania med gångavstånd till Nea Chora-stranden.

Bästa hotellen för vuxna i Chania

Letar du efter lite extra lyx på semestern kan vi rekommendera Trianon Luxury Apartments and Suites, som ligger centralt i Chania. Här finns modern och stilfull inredning, och du har mysiga gator, tavernor, caféer och butiker precis i närheten.

Billigaste hotellen i Chania

Om du letar efter en prisvärd semester i Chania kan du sortera listan efter lägsta till högsta pris för de datum du är intresserad av.

Du hittar våra sista minuten-resor till Chania här »

Vill du se hotell på fler resmål? Du hittar alla våra hotell här »