Resor
till
Barbados

Pris från

...

Våra hotell

15 st

Prisnivå

Sydkusten är lite billigare än Västkusten
  • Pizzaca 100–150:-
  • 1 liter vattenca 10:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaBarbadisk dollar (BBD)
  • Tidsskillnad-5 timmar
  • HuvudstadBridgetown
  • SpråkEngelska
  • Folkmängd284 996

Resor till Barbados

Barbados

Smaka på ordet Karibien och du får garanterat en känsla av palmer, turkost hav, sammetslen sand och små strandhak med palmtak. Och visst lever Barbados upp till drömmen om paradisön.

Chilla vid vita korallstränder till calypsorytmer

Livsstilen på korallön omgiven av Karibiska havet och Atlanten är behagligt avspänt. Det tar inte lång tid innan du anammat bajanernas lugna tempo och förmåga att njuta av livet.

Förutsättningarna är de bästa möjliga: lata dagar på de vita stränderna varvas med karibiska nöjesnätter på mysiga restauranger, barer med calypsoband eller diskotek under bar himmel.

Little England i Karibien

Barbados är en före detta brittisk koloni som fortfarande bär spår av det mångåriga brittiska inflytandet. Ön är liten- ungefär en tredjedel av Ölands yta- vilket gör att du lätt tar dig från norr till söder på ett par timmar.

Våra hotell ligger på sydkusten och på västkusten, där du har det största utbudet av fina stränder, restauranger, butiker och nöjesliv. Huvudstaden Bridgetown har marknader och affärskvarter med varor till taxfree-priser. Att staden fått smeknamnet Little England märks både på gatunamnen och arkitekturen.

Boka en kryssning till Barbados

Med TUI kan du även kryssa till Barbados. Att åka på kryssning är ett bekvämt sätt att resa och du får se fler resmål på en och samma resa. På en kryssning till Barbados kommer du även göra stopp i "Söderns pärla" Puerto Rico och vid praktfulla ön St Lucia. Här kan du se alla TUIs kryssningar i Karibien.

Restyper i Barbados