Vuxenhotell i Grekland

2019-05-03
Marie L
Vare sig du reser med din partner, med din bästa vän eller med din mamma så kan det ibland vara skönt att bo på ett hotell som riktar sig till vuxna. Här har vi samlat några av våra mest uppskattade vuxenhotell i Grekland!

På våra hotell för vuxna kan du njuta av semestern i en avstressande atmosfär. Hotellen har ofta spa, bubbelpooler, flera à la carte-restauranger och eleganta poolområden - se bara på Sensimar Atlantica Grand Mediterraneo på bilden ovan!

Läs vidare för fler vuxenhotell i Grekland och hitta din favorit!

1. Proteas Blu Resort, Samos

Strax öster om Pythagorion hittar du detta romantiska vuxenhotell. Perfekt för dig som är ute efter en lugn semester med en touch av lyx. Här kan du äta skaldjur i solnedgången på en liten båt som är omgjord till en à la carte-restaurang. Men boka bord i tid, restaurangen har bara fyra bord! Läs mer om Proteas Blu Resort här.

Proteas Blu Resort - TUI
Proteas Blu Resort i Pythagorion på Samos.

2. TUI Sensimar Atlantica Kalliston Resort & Spa, Kreta

Ett av Kretas bästa parhotell med strandläge i Agii Apostoli. Här kan du rå om din kärlek i en exklusiv atmosfär med gourmetrestauranger och en service i världsklass. Vill du lyxa till det lite extra – boka rum med direkt utgång till pool och havsutsikt. Läs mer om TUI Sensimar Atlantica Kalliston Resort & Spa här.

TUI Sensimar Atlantica Kalliston Resort & Spa
TUI Sensimar Atlantica Kalliston Resort & Spa i Agii Apostoli på Kreta.

3. TUI Sensimar Palazzo del Mare, Kos

Detta högklassiga hotell passar dig som vill bo precis vid havet och som uppskattar avkoppling, lyx och träning. På TUI Sensimar Palazzo del Mare finns ett modernt gym, tennisbanor och möjlighet för yoga och andra träningsformer. Varför inte toppa det med att boka en svit med privat pool?

TUI Sensimar Palazzo del Mare
TUI Sensimar Palazzo del Mare i Marmari på Kos.

4. TUI Sensimar Caravel Resort & Spa, Zakynthos

Ett stilrent All Inclusive-hotell på gångavstånd till orten Tsilivi. Här finns två stora pooler precis intill stranden, så du kan lätt varva mellan pool och hav, eller bara koppla av i hotellets trädgård. Känner du för att göra av med lite energi finns möjlighet att gymma eller spela tennis. Läs mer om TUI Sensimar Caravel Resort & Spa här.

TUI Sensimar Caravel Resort & Spa
TUI Sensimar Caravel Resort & Spa i Tsilivi på Zakynthos.

5. Lindos Blu Hotel & Suites, Rhodos

De Luxe-hotellet Lindos Blu Hotel & Suites ligger på en sluttning med utsikt över Vlicha-bukten i Lindos. Unna dig en avkopplande spabehandling och ät middag med vacker havsutsikt. Det finns flera anledningar till att hotellet ständigt ligger i toppen för sin höga kundnöjdhet. Hotellets höga servicenivå är absolut en av anledningarna.

Lindos Blu Hotel & Suites - TUI
Lindos Blu Hotel & Suites i Lindos på Rhodos.

Klicka här för att se alla våra vuxenhotell i Grekland.

Liknande inlägg

RIU - från paradisstrand till storstad

RIU-hotellen har många återkommande gäster, mat i toppklass, service utöver det vanliga och alltid bra lägen. Vad du kanske inte visste är att RIU finns både på paradisöar och i glittrande storstäder. Här är några fantastiska RIU-hotell du bör boka snarast.
Towe A Towe A 2019-09-16

Kanarieöarna för två – stor tipsguide

På Kanarieöarna finns alla ingredienser för en lyckad semester på tu man hand. Det gäller vare sig du reser med din partner, syrra eller tennistränare. Och vare sig ni är ute efter smålyxig avkoppling, nya intryck, kulinariska höjdare eller äventyrssport. Här är tipsguiden som hjälper dig att hamna rätt.
Astrid S Astrid S 2019-09-14

Vad är medelhavsklimat?

Drömmer du ibland om att flytta till ett varmare klimat när vindarna blir svalare och mörkret sakta men säkert börjar smyga sig på här hemma? Många av oss svenskar gillar nog att åka till den del av världen där det är ett skönt och behagligt medelhavsklimat och värmen håller i sig långt in på hösten. Men vad är det då som kännertecknar ett medelhavsklimat?
Ulrica T Ulrica T 2019-08-28

TUI hjälper gatuhundar och -katter

Som djurälskare vill man gärna hjälpa alla gatuhundar och -katter som man ser på semestern. Att ta hand om de djuren som lever i närheten av hotellen och i orterna är också viktigt för TUI. Därför har vi lanserat TUI Stray Animal Award som uppmärksammar alla våra hotell som gör det lilla extra för våra fyrfotade vänner.
Hanna P Hanna P 2019-07-22