Lyxhotell i Grekland

Om det är någon gång du ska skämma bort dig ordentligt är det väl ändå på semestern? Och eftersom du hittat hit, är du säkert ute efter ett exklusivt hotell i Grekland! Passande nog har vi flera lyxhotell att välja mellan. Här är förslag på några riktigt högklassiga hotell, där du dessutom kan boka rum med privat pool. Lyxigare än så blir det knappast!

Välj mellan flera olika grekiska öar, allt från större All Inclusive-hotell till mindre designhotell, hotell endast för vuxna eller för hela familjen. Gemensamt för alla är att de har hög standard och klassificeringen TTTTT. Du kan boka rum både utan eller med privat pool.

Amathus Elite Suites – Rhodos

Hotell Amathus Elite Suites, har ett väldigt bra läge i Ixia nära shopping, stranden, restauranger och barer. Här kan du boka en svit med en egen liten trädgård och begränsad havsutsikt, eller varför inte en svit med privat pool och full havsutsikt? Hotellet passar framförallt när du vill bo lugnt och privat samtidigt som du vill ha alla fördelar med ett stort hotell.

Zante Maris Suites – Zakynthos

På det intima designhotellet Zante Maris Suites bor du med lantlig lyx med ett privat läge på kullarna strax söder om Tsilivi. Hotellet passar vuxna som reser utan barn då de välkomnar gäster från 17 år. Boka svit med privat pool eller en juniorsvit med direkt utgång till delad pool.

Lyxhotell i Grekland med privat pool - TUI
Alla rum med privat pool har havsutsikt!

Blue Lagoon Village – Kos

Familjevänliga Blue Lagoon Village nära Kefalos är ett högklassigt All Inclusive-hotell. Här bor du vid en bred sandstrand- Bland vattenrutschkanor, relaxområden, restauranger och pooler har du det mesta du kan tänka dig för en fulländad semester! Lyxa till det med en svit med privat pool och stor och härlig terrass.

Lyxhotell med privat pool i Grekland - TUI
Sviten med privat pool har en stor och härlig terrass.

TUI Sensimar Elounda Village Resort & Spa – Kreta

På vuxenhotellet TUI Sensimar Elounda Village Resort & Spa bor du omgiven av grönska och med utsikt över Mirebello-viken i Elounda. Tack vare hotellets läge på klippan har alla rum med privat pool eller delad pool utsikt mot havet. Här kan du även boka till All Inclsuive som tillval och tennis, gym och vattensporter är bara några av de saker du kan aktivera dig med på hotellet.

Lyxhotell med privat pool i Grekland - TUI
Alla rum med privat pool eller delad pool utsikt mot havet.

Minoa Palace Resort & Spa – Kreta

Hotell Minoa Palace Resort & Spa, är ett av Platanias bästa hotell och har genom åren fått många stamgäster. Detta hotell väljer du för läget, standarden och den höga servicenivån. Här bor du i en lugn, naturskön miljö nära havet. Samtidigt är det nära till livliga Platanias med shopping, restauranger och barer! Här kan du boka dubbelrum med privat pool!

Lyxhotell med privat pool i Grekland - TUI
Boka ett dubbelrum med privat pool på Minoa Palace Resort & Spa.

Läs mer om Minoa Palace Resort & Spa här

Vill du leta vidare efter fler lyxhotell, med eller utan privat pool? Då hittar du fler alternativ här.