Lyxhotell i Grekland

2019-05-06
Johanna N
Om det är någon gång du ska skämma bort dig ordentligt är det väl ändå på semestern? Och eftersom du hittat hit, är du säkert ute efter ett exklusivt hotell i Grekland! Passande nog har vi flera lyxhotell att välja mellan. Här är förslag på några riktigt högklassiga hotell, där du dessutom kan boka rum med privat pool. Lyxigare än så blir det knappast!

Välj mellan flera olika grekiska öar, allt från större All Inclusive-hotell till mindre designhotell, hotell endast för vuxna eller för hela familjen. Gemensamt för alla är att de har hög standard och klassificeringen TTTTT. Du kan boka rum både utan eller med privat pool.

TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa – Rhodos

Ett lyxigt hotell med direkt strandläge i Kiotari, passar både familjer och vuxna sällskap. Med fem a la carte-restauranger får du garanterat en smakupplevelse utöver det vanliga. Hotellet har spa ett spa i toppklass och du kan boka rum med direkt utgång till pool eller privat pool.

Lyxhotell med privat pool i Grekland -  TUI
För dig som söker det lilla extra – boka rum med privat pool!

Amathus Elite Suites – Rhodos

Hotell Amathus Elite Suites, har ett väldigt bra läge i Ixia nära shopping, stranden, restauranger och barer. Här kan du boka en svit med en egen liten trädgård och begränsad havsutsikt, eller varför inte en svit med privat pool och full havsutsikt? Hotellet passar framförallt när du vill bo lugnt och privat samtidigt som du vill ha alla fördelar med ett stort hotell.

Zante Maris Suites – Zakynthos

På det intima designhotellet Zante Maris Suites bor du med lantlig lyx med ett privat läge på kullarna strax söder om Tsilivi. Hotellet passar vuxna som reser utan barn då de välkomnar gäster från 17 år. Boka svit med privat pool eller en juniorsvit med direkt utgång till delad pool.

Lyxhotell i Grekland med privat pool - TUI
Alla rum med privat pool har havsutsikt!

Patmos Aktis – Patmos

På hotell Patmos Aktis bor du på ett av våra allra bästa hotell på Patmos (som du bokar i kombination med Samos)! Hotellet ligger söder om huvudorten Skala. För de vuxna finns spa och gym för de minsta i familjen, lekplats och barnpool. Här får du ett högklassigt boende i en lugn miljö. Sätt guldkant på resan genom a att boka en svit med privat pool!

Lyxhotell i Grekland med privat pool - TUI
Vakna upp, ta några steg ut på terrassen och ta ett morgondopp i din egen pool!

Blue Lagoon Village – Kos

Familjevänliga Blue Lagoon Village nära Kefalos är ett högklassigt All Inclusive-hotell. Här bor du vid en bred sandstrand- Bland vattenrutschkanor, relaxområden, restauranger och pooler har du det mesta du kan tänka dig för en fulländad semester! Lyxa till det med en svit med privat pool och stor och härlig terrass.

Lyxhotell med privat pool i Grekland - TUI
Sviten med privat pool har en stor och härlig terrass.

TUI Sensimar Elounda Village Resort & Spa – Kreta

På vuxenhotellet TUI Sensimar Elounda Village Resort & Spa bor du omgiven av grönska och med utsikt över Mirebello-viken i Elounda. Tack vare hotellets läge på klippan har alla rum med privat pool eller delad pool utsikt mot havet. Här kan du även boka till All Inclsuive som tillval och tennis, gym och vattensporter är bara några av de saker du kan aktivera dig med på hotellet.

Lyxhotell med privat pool i Grekland - TUI
Alla rum med privat pool eller delad pool utsikt mot havet.

Minoa Palace Resort & Spa – Kreta

Hotell Minoa Palace Resort & Spa, är ett av Platanias bästa hotell och har genom åren fått många stamgäster. Detta hotell väljer du för läget, standarden och den höga servicenivån. Här bor du i en lugn, naturskön miljö nära havet. Samtidigt är det nära till livliga Platanias med shopping, restauranger och barer! Här kan du boka dubbelrum med privat pool!

Lyxhotell med privat pool i Grekland - TUI
Boka ett dubbelrum med privat pool på Minoa Palace Resort & Spa.

Läs mer om Minoa Palace Resort & Spa här

Vill du leta vidare efter fler lyxhotell, med eller utan privat pool? Då hittar du fler alternativ här.

Liknande inlägg

En guide till Santa Maria

Santa Maria är en färgglad badort på ön Sal i Kap Verde. Här finns härliga hotell, bra restauranger, en lång strand och små butiker. Vad får man då inte missa i denna fina by? Här är vår guide till Santa Maria.
Towe A Towe A 2019-07-15

Klimatkompenserade hotell i Thailand

Här listar vi alla hotell i Thailand där klimatkompensation ingår i priset. Väljer du att flyga med TUI fly eller TUI Airways ingår även klimatkompensation av flygresan. Vi kompenserar utsläpp av växthusgaser (CO2e) från våra egna flygplans bränsleförbrukning och från hotellens elanvändning, uppvärmning och från bränsleförbrukningen från hotellens fordon. Det gör vi genom att investera i sol-, vind-, vattenkraft och biogas.
Towe A Towe A 2019-07-01

Hotell på Mallorca där All Inclusive ingår

Att leta restaurang på tom mage är aldrig kul. Att gå från det ena stället till det andra och känna att det inte finns något för alla i familjen. Energin tryter och humöret dippar. Välj istället ett hotell där All Inclusive ingår i priset och gå till dukat bord frukost, lunch och middag.
Towe A Towe A 2019-06-10

Hotell i Grekland – med din egen pool

Drömmer du om en Greklandssemester där du har en alldeles egen pool i anslutning till rummet? Här har vi samlat ihop sju tips på hotell där du kan boka rum med privat pool! Välj bland öar som Kreta, Rhodos, Samos, Korfu, Kos och Zakynthos.
Marie L Marie L 2019-05-13