RIU - från paradisstrand till storstad

RIU-hotellen har många återkommande gäster, mat i toppklass, service utöver det vanliga och alltid bra lägen. Vad du kanske inte visste är att RIU finns både på paradisöar och i glittrande storstäder. Här är några fantastiska RIU-hotell du bör boka snarast.
I samarbete med RIU Hotels & Resort

Riu Palace Zanzibar

Zanzibar består av långa orörda stränder med ljus sand och inbjudande turkost vatten. Hotell Riu Palace Zanzibar ligger på kritvita Nungwi Beach. Hotellområdet är stort och husen ligger utspridda i grönska, mot stranden. All Inclusive ingår i priset, det finns två pooler intill stranden, spa och både pool- och strandbar.

riuzanzibar

Riu Plaza New York Times Square

Nära Time Square i New York hittar du hotellet Riu Plaza New York Times Square. Bo ett stenkast från shopping och sevärdheter, ta en löprunda i Central Park på morgonen och shoppa sedan loss på Fifth Avenue. I priset ingår frukost och hotellet har både dubbelrum och familjerum.

riunewyork

RIU på Maldiverna

Maldiverna står på mångas önskelista över drömresor man bör göra en gång i livet. På ön Kedhigandu i Dhaalu Atoll ligger lyxiga hotellet Riu Palace Maldivas. På grannön Maafushi ligger hotellet Riu Atoll och de binds ihop av en gångbro som kantas av vattenvillor. Här är sanden pudervit och vattnet är kristallklart. På båda hotellen ingår All Inclusive i priset.

riumaldives

RIU Aruba

I det tropsika paradiset Aruba i Västindien har RIU inte bara ett utan två härliga hotell. Riu Palace Aruba och Riu Palace Antillas har ett storslaget läge vid den pudervita stranden Palm Beach. Välj att bada i någon av hotellets pooler eller dyk ned i det karibiska blå havet. All Inclusive ingår på båda hotellen där du har flera restauranger att välja bland.

Värt att nämna är att Riu Palace Antillas är ett vuxenhotell med åldersgräns 18 år.

riuaruba

Riu Palace Tropical Bay, Jamaica

Jamaica Riu Palace Tropical Bay ligger precis vid stranden norr om orten Negril. Här finns tre pooler, barnpool, en enorm trädgård och massor av aktiviteter. Vad sägs om spa, gym, tennis, spelrum, dag- och kvällsaktiviteter och mycket mer? All Inclusive ingår i priset och hotellet har tre restauranger och fem barer.

riujamaica