På spaning efter kändisar? Hit ska du resa!

2018-01-12
Emily G.
När kändisar, filmstjärnor, rika och berömda besöker ett resmål skänker det lite extra stjärnglans till din semester. Tanken på att du vandrar i Alicia Wikanders fotspår eller kanske sitter på samma taverna som Leonardo DiCaprio en gång gjort är kittlande men också en slags kvalitetsstämpel. Så var ska du resa för störst chans till lite kändisspotting och hur semestrar du som en filmstjärna? Här finns svaren.

Los Angeles & Miami

I Los Angeles är så klart chanserna stora att springa på en och annan kändis. Men skippa de guidade turerna till stjärnornas hem och se istället till att hänga på de ”rätta” ställena. På Little Doms i Los Feliz kan du äta både frukost och middag tillsammans med till exempel Ryan Gosling och Alexander Skarsgård. Eller besök Studio City Farmers market där en och annan kändis brukar dyka upp, ofta med sina stylade knoddar i släptåg.

På andra sidan landet, på östkusten, är Miami ett populärt resmål både bland nordbor och internationella celebriteter. Förena nytta med nöje och bege dig till Miami Beach, sola och bada på den glamourösa stranden och håll utkik efter Matthew McConaughey, Eva Longoria, Shakira, Matt Damon med flera.

Miami Beach i Florida är kändistätt.
Spana efter kändisar på stranden i Miami.

Ibiza

2017 gifte sig stjärnskottet och skådespelerskan Alicia Wikander med Michael Fassbender på Ibiza. De lyckades hålla det någorlunda hemligt men ceremonin ska ha hållits på Agroturismo Can Marti i den norra delen av ön.

Ibiza har hög kändisfrekvens.

Ibiza har många undangömda badvikar, perfekt för den som vill vara lite inkognito. Hyr en yacht, sätt på dig stora solglasögon, obligatorisk hatt och låtsas att paparazzis smyger i buskarna.

London

Om du vill kändissäkra semestern och garanterat få en selfie tillsammans med din idol ska du bege dig till Madam Tussauds i London. Det är inte fusk, lovar ;) Dina vänner och bekanta kommer inte se skillnaden såvida du inte berättar det för dem.

Grekland

Kändisar är trots allt precis som du och jag, vanliga dödliga och soltörstande. Därför är det inte konstigt att även de gärna åker till någon av Greklands alla öar. Till exempel har Leonardi Di Caprio semestrat på Kreta, Richard Gere sägs resa till Patmos varje år och Rhodos har fått besök av både Naomi Campbell och Madonna.

Högst är dock kändisfrekvensen på öarna Santorini och Mykonos. När de fortfarande var gifta åkte Angelina Jolie och Brad Pitt på familjesemester till Santorini. Där har även Katy Perry, Jennifer Aniston, Mariah Carey och Tom Cruise synts till. På Mykonos har både Sofia Veragara, Kendall Jenner , Bella Hadid med flera varit på greklandssemester.

Kan du inte bestämma dig om du ska göra som Leonardo, Madonna eller Kendall? Läs vår guide till grekiska övärlden!

Liknande inlägg

Hotell vid stranden på Rhodos – fem favoriter

Rhodos är den största av Tolvöarna vilket gör den till en av de mest mångsidiga, inte minst när det kommer till alla gyllene stränder du kan besöka. Vi har tidigare tipsat om de bästa utflykterna ön har att erbjuda, men suktar du efter stränder och kristallklart vatten behöver du knappast ge dig av på några längre sådana från våra hotell. Soldyrkaren, badgalningen, fotofantasten och speedo-älskaren, se hit - här är de bästa strandnära hotellen på Rhodos!
Carl J Carl J 2019-05-16

Fem favoritutflykter i grekiska övärlden

Greklands övärld har otroligt mycket att erbjuda. Som om klimatet, maten och stämningen inte vore nog, finns utflykter och aktiviteter som passar historienördar såväl som strandfotografer och äventyrare. Här listar vi fem av våra resenärers favoritutflykter i den grekiska övärlden.
Jakob R Jakob R 2019-05-10

7 instagramvänliga hotell att boka i sommar

För mycket folk i bild, pooler som ligger i skugga och träd som skymmer havsutsikten? Dessa familjehotell har perfekta instagramplatser, fortsätt läs för att ta sommarens snyggaste bilder.
Towe A Towe A 2019-05-06

Resebloggar som väcker reslust - våra tips

Läser du det här letar du sannolikt efter inspiration till ditt nästa äventyr. Kul! Här listar vi resebloggar som med hjälp av vassa skildringar, fina bilder och lokala tips hjälper oss reseälskare att checka av nästa resmål från vår bucketlist.
Emma J Emma J 2019-05-06