Lyxiga RIU-hotell att boka i vinter

RIU Palace är våra lyxigaste RIU-hotell. De ligger alltid vid stranden, servicen är i toppklass och maten är av högsta kvalitet med ett stort utbud. Här tipsar vi om vinterns härligaste boenden på Kanarieöarna, Kap Verde och lite längre bort som Maldiverna och Zanzibar.

I samarbete med RIU Hotels and Resorts
riulogo

RIU Palace Oasis, Gran Canaria

Med egen utgång till Maspalomasstranden ligger nyrenoverade RIU Palace Oasis. Hotellet har en egen lummig trädgård med palmer och konstgjorda sjöar, spa, gym och en golfbana i närehten. Du har tre olika pooler att välja mellan och huvudpoolen är uppvärmd vintertid. Barnen har både lekrum, lekplats och barnpool att leka vid. En stor frukostbuffé ingår och du kan lägga till halvpension där fantasttiska middagar ingår varje kväll. Vad sägs om nygrillad fisk, tapas och chokladfontän?

Riu Palace oasis
RIU Palace Oasis har tre härliga pooler och direkt utgång till stranden.

RIU Palace Maspalomas, Gran Canaria

Ovanför havet och Playa del Ingles sanddyner på Gran Canaria ligger RIU Palace Maspalomas. Hotellet har flera pooler som alla är uppvärmda under vintern. Frukostbuffé ingår i priset och du kan lägga till halvpension där middag ingår varje kväll. Just maten är något som många av våra gäster hyllar på detta hotell liksom att bo granne med storslagna Maspalomas-öknen. Missa inte en härlig strandpromenaden till San Augustin och till Meloneras rekommenderas.

RIU Palace Maspalomas
Ovanför havet och Playa del Ingles sanddyner ligger Riu Palace Maspalomas.

RIU Palace Tenerife, Teneriffa

Direkt vid havet på södra Teneriffa ligger RIU Palace Tenerife. Mellan hotellet och poolet finns stora gröna ytor, palmer, solstolar och du har tre pooler att välja på, både inom- och utomhus. På vintern är pool uppvärmd och vid havet finns en fantastisk infinitypool. Frukost ingår i priset och du kan lägga till extra för helvpension. Det är svårslaget att sitta på hotellets terass och se solen gå ned över grannön La Gomera.

Riu Palace Tenerife
Direkt vid havet, nära stranden Playa del Duque, ligger RIU Palace Tenerife

RIU Palace Jandia, Fuerteventura

Vakna med utsikt över det turkosa havet och den vita sanden på RIU Palace Jandia. Ta ett morgondopp i Atlanten eller i poolen som också har havsutsikt. Frukost ingår i priset och du lägga till för halvpension där en ljuvlig middagsbuffé ingår varje kväll. Vill du göra mer än att sola och bada så kan du hyra cykel, surfbräda eller bil för att upptäcka mer av Fuerteventura. Missa inte att promenera längs strandpromenaden in till byn Morro Chable, vägen kantas av mysiga caféer och barer.

Riu Palace Jandia
RIU Palace Jandia ligger längs med den vackra vita stranden på Fuerteventura.

RIU Palace Boavista, Boavista, Kap Verde

Direkt vid stranden Praia de Chaves på Boavista ligger nybyggda RIU Palace Boavista. Här ingår en fantastisk All Inclusive i priset, hotellet har hela fyra resaturanger och sex barer. Det finns gym, spa, barnklubb, och volleybollplan och du kan också åka på fisketur eller valsafari. Missa inte att promenera på de ändlösa stränderna där du i stort sett är ensam.

riu boavista
Nybyggda RIU Palace Boavista ligger direkt vid stranden Praia de Chaves.

RIU Palace Cabo Verde, Sal, Kap Verde

Utanför Santa Maria på ön Sal hittar du RIU Palace Cabo Verde. Hotellet har flera pooler och som gäst får du också bada i grannhotellets ClubHotel RIU Funana pooler. ALl Inclusive ingår i priset och hotellet har fyra restauranger och hela sju olika barer. Det finns barnpool, lekplats och internationall barnklubb. Hotellet ligger mitt på den långa, vackra stranden och här finns gott om solsängar och parasoller. På Sal kan du förutom sola och bada se citronhajar, boka en ridtur på stranden och strosa i vackra Santa Maria.

Riu Palace Cabo Verde
RIU Palace Cabo Verde ligger mitt på stranden på Sal.

RIU Palace Maldivas, Maldiverna

Lyxiga RIU Palace Maldivas är ett helt nybyggt hotell på ön Kedhigandu i Dhaalu Atoll. Här ingår All Inclusive dygnet runt och du kan bo i egen vattenvilla med privat pool. När du bor på RIU Palace Maldivas har du också tillgång till grannhotellets RIU Atolls faciliteter - hotellen ligger på olika öar men binds samman av en gångbro.
Du har tillgång till spa, gym, internationall barnklubb och framförallt den kritvita paradisstranden och vattnet som påminner om ett tropiskt akvarium.

riu palace maldivas
Nybyggda RIU Palace Maldivas på Maldiverna är det ultimata semesterlyxen.

RIU Palace Zanzibar, Zanzibar

I strandparadiset Zanzibar ligger RIU Palace Zanzibar, ett vuxenhotell extra allt. Här ingår All Inclusive dygnet runt i priset, hotellet ligger på den pudervita stranden, granne med det turkosa vattnet. Hotellet har tre restauranger och tre barer, flera pooler och ett härligt spa.

 Riu Palace Zanzibar
RIU Palace Zanzibar - lyx för vuxna.