5 boutiquehotell i Grekland

Låt din nästa Greklandsresa gå till ett boutiquehotell. Härligt inredda hotell med personlig känsla och service och en unik atmosfär. Här kommer våra favoriter när det kommer till boutiquehotell i Grekland i sommar.

Doryssa Boutique

På Samos ligger Doryssa Boutique, ett bohem-chict hotell med bara 25 rum. Hotellet är barnfritt, poolen är stor och hotellet är helt nyrenoverat. Nespressomaskin på rummet, snygg inredning och stora, sköna sängar och du kan lyxa till det med rum med egen pool.

Detta är ett hotell för dig som inte vill ödsla tid på en transfer, hotellet ligger endast 5 minuter från flygplatsen och det är mindre än 2 km in till mysiga staden Pythagorian.

boutiquehotell samos
Doryssa Boutique är ett hotell utöver det vanliga.

Boutique 5 Hotel, Rhodos

I Kiotari på Rhodos hittar du Boutique 5 Hotel. Ett barnfritt och lyxigt hotell med spa, champagnebar och en fantastisk havsutsikt. Det finns ca 40 stycken rum med modern inredning och vissa har privat pool.

På hotellet finns ett mindre gym, yoga, tennis, inomhuspool och cykeluthyrning. Till den fina sandstranden är det endast 500 meter och från poolen har du en panoramavy över havet.

Boutique 5 Hotel rhodos
Boutique 5 Hotel erbjuder rum med privat pool.

Lango Design Hotel & Spa

Med privat strand på Kos ligger detta deisgnhotell för vuxna. Poolområdet har en snygg design och här finns härliga solstolar för två. Vill du ha en mer privat känsla kan du boka ett rum med helt egen pool.

Lango Design Hotel & Spa har dessutom spa, gym och egen vinkällare. Maten lagas i ett öppet kök och de är specialiserade på Medelhavsmat. Extra bonus är att transfertiden endast är 30 minuter.

boutiquehotell kos
Designhotell med privat strand - kan det bli bättre?

Avalon Boutique Suites

Det här hotellet ligger i en historisk byggnad i Rhodos stad. Avalon Boutique Suites är designat för vuxna som vill ha en avkopplande semester. Här finns endast 6 vackra sviter och hotellet har en familjär känsla.

Läget är centralt men lugnt i hjärtat av gamla stan.

Avalon Boutique Suites
Avalon Boutique Suites i Rhodos gamla stadsdel.

Airis Boutique & Suites

En kort resa från Chania på Kreta hittar du Airis Boutique & Suites. Ett vuxenhotell där poolområdet, rummen och sviterna är designade med modern känsla.

Hotellet har 55 rum och du kan välja om du vill ha balkong eller markterrass. Du tar dig lätt till Chania med taxi, dit det är endast är 4 km. Airis Boutique & Suites ligger i mysiga Agii Apostoli där du hittar små badvikar, tavernor och caféer.

Airis Boutique & Suites kreta
Airis Boutique & Suites ligger på vackra Kreta.

Sugen att veta mer om boutiquehotell? Läs här och få koll på vad ett boutiquehotell är.