Bästa hotellen med vattenland

2019-05-02
Carl J
När blev du så seriös? Det finns många anledningar för vuxna på familjeresan att välja hotell med vattenland. Släpp utrikespolitiken, altanbygget och knypplingen. Av med sviden och haka på ett fartfyllt äventyr - här är flera anledningar att välja hotell med vattenland!

Minns du den där gången du hamnade i ett tillstånd av ren barnslig lycka? Du må krossa barnen i frågesport, men på det här området ligger du nog i lä. Ta efter barnen, de vet nämligen vad som är kul och de är mästare på att uppnå ren och skär glädje. Ett vattenland på TUI Family Life är en utomordentlig plats för dig att lära av de bästa. Grabba tag i gummiringen och hitta det mest fartfyllda åket – nu kör vi!

Må bra på familjesemestern

Proffsleendet och ullbyxorna har åkt av sedan länge. Du uppnår maxfart, vrålar och vattnet yr i ansiktet i vattenrutschkanans coolaste sväng. Då är du dig själv, det kan vi lova. Det finns ingen anledning att inte köra ett race med ungen ner för de dubbla vattenrutschkanorna på TUI Family Life Aegean Park. En favorit både hos barn och vuxna.

Psst! Kom ihåg – tyngst vinner! Oftast, i alla fall…

Unika hotell med vattenland

Unikt för vissa TUI-hotell är lekplatserna mitt i poolen – Jungle Friends. Ett hett tips är att inte ge dig på att börja klättra där. De är vigda åt våra yngre gäster från 6-12 år. Där blir extrakilon din huvudfiende, snarare än tvärt om. Ett annat hett tips är att prova vattenlandet vid TUI Family Life Aegean Blue, med hela sex(!) större vattenrutschkanor och massor för minstingarna.

Kul familjeaktiviteter

Det spöregnar i sidled och du väntar på bussen, vill inte gå ut ur bilen på köpcentrumets parkering medan det smattrar mot taket eller går slalom mellan pölarna på backen. På hotell med vattenland får du chansen att vända på kakan och omfamna situationen. Bli dyngblöt, var på barnsemester och ha kul på samma gång!

Nyckeln till ett hälsosamt liv

Vad är nyckeln till ett hälsosamt liv? Somliga begränsar det till nyttig mat, träning eller måltidsersättning. Vi breddar definitionen och säger lycka, och vattenland gör dig lycklig. Bredd är något vi vill fortsätta vara bäst på, så kika in listan nedan!

Bästa hotellen med vattenland TUI
Vattenlanden på TUIs familjehotell roar både stora som små!

Bästa familjehotellen med vattenland och vattenrutschkanor

Andra populära hotell med vattenland

Liknande inlägg

En guide till Santa Maria

Santa Maria är en färgglad badort på ön Sal i Kap Verde. Här finns härliga hotell, bra restauranger, en lång strand och små butiker. Vad får man då inte missa i denna fina by? Här är vår guide till Santa Maria.
Towe A Towe A 2019-07-15

Resa till Cypern med barn – 3 olika semestrar

Pålitligt solsken, massor av aktiviteter och barnvänligt långgrunda stränder. Sedan kan du själv lägga till cykelutflykter, båtturer eller lata dagar vid poolen. Som du märker finns det mycket att göra på Cypern med barn. Här har vi samlat våra bästa tips i form av tre olika inriktningar för en barnvänlig resa till Cypern.
Eva S Eva S 2019-05-09

Bästa familjehotellen på Cypern

Familjevänliga Cypern är en av Medelhavets mest solsäkra platser. Ön har alla grundingredienser för den perfekta barnresan, med smaker som tillfredsställer även de minsta och mest kräsna gästerna. Vad sägs om stränder, slott och sevärdheter från antiken? Släng med parker, vattenaktiviteter, muséer, båtturer och glass i stora lass. Det räcker för att skämma bort vems om helst. Här kan du kika in de mest familjevänliga hotellen på Cypern!
Carl J Carl J 2019-05-08

Klimatkompenserade familjehotell

TUI FAMILY LIFE heter hotellen för familjens bästa semester. Där hittar du allt från stora pooler till barnklubbar, fitnesspass, hälsosam mat och mycket annat. Men inte nog med det. Vi på TUI är dessutom det enda företaget i resebranschen som klimatkompenserar vårt främsta hotellkoncept för familjer. Och för den delen alla våra andra koncepthotell också.
Astrid S Astrid S 2019-05-07