Hotell i Istanbul

Här hittar du hela vårt utbud av hotell på resor till Istanbul. Vi har valt de bästa hotellen som Istanbul har att erbjuda för att säkerställa den bästa möjliga semestern för dig. Oavsett om du reser ensam, med familjen, som par eller i en grupp, kan du vara säker på att hitta ett hotell som passar dig. Ta en stund, låt dig inspireras och hitta ditt drömhotell.

Hotelltips

Bästa hotellen i Istanbul

Det kan vara svårt att veta vilket det bästa hotellet i Istanbul är för just dig. Därför har vi samlat hela vårt utbud här! Du kan själv lätt sortera listan och hitta det bästa hotellet i Istanbul efter just dina behov. Vi har något för alla smaker, oavsett om du är ute efter det perfekta hotellet för hela familjen, för kompisgänget eller till parresan.

Familjehotell i Istanbul

Om du reser med familjen till Istanbul kan vi rekommendera Louis Appartements Galata, här bor du nära lokala kommunikationer och har dessutom tillgång till bland annat micro och kokplatta.

Bästa hotellen för vuxna i Istanbul

För dig som reser utan barn och söker ett mer exklusivt hotell kan vi rekommendera CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul. Det här är ett lyxigt hotell med en unik kombination av modern och traditionell design.

Billigaste hotellen i Istanbul

Om du letar efter en prisvärd semester i Istanbul kan du sortera listan efter lägsta till högsta pris för de datum du är intresserad av.

Du hittar våra sista minuten-resor till Istanbul här »

Vill du se hotell på fler resmål? Du hittar alla våra hotell här »